‘Mijn vriend woont nog gedeeltelijk bij zijn ex-vriendin’

ex-vriendin

‘Zijn ex-vriendin weet ook niets over zijn relatie met mij’

Jill* zit nu al een tijdje in een relatie met haar vriend Justin. En hoewel Jill hartstikke gelukkig is met hem, zit haar toch iets dwars. Justin woont namelijk nog steeds gedeeltelijk bij zijn ex in. En omdat dat nog steeds het geval is, wil Justin haar nog wel te vriend houden voor het geval ‘ze het hem moeilijk gaat maken’.

Ex-vriendin

“Mijn vriend Justin woont nog gedeeltelijk samen met zijn ex en dat frustreert me mateloos”, begint Jill haar verhaal op het platform Reddit. “Toen hij nog met haar in een relatie zat, hebben ze een huis gekocht dat ze nu verdeeld hebben in twee gedeelten. Maar omdat Justin daar nog woont, wil hij zijn ex te vriend houden voor het geval ze ineens ‘moeilijk gaat doen’.”

Relatie

Toch is dat niet het enige wat Jill irriteert. “Zijn ex-vriendin weet ook niets over zijn relatie met mij. En Justin heeft ook heel duidelijk gemaakt dat hij het haar niet wil vertellen omdat hij bang is om haar gevoelens te kwetsen. Hij heeft zelfs gezegd dat zijn relatie met mij een grote impact kan hebben op háár toekomst”, aldus Jill. “Ik ben er zó klaar mee.”

Kinderachtig

“Justin weet donders goed hoe ik erover denk. Maar telkens als hij haar verdedigt in een discussie, ga ik hem steeds minder vertrouwen.” Toch twijfelt Jill ergens wel of haar gedachtes ‘normaal’ zijn of dat ze gewoon kinderachtig bezig is. “Ik ben van plan om een tijdje naar mijn zus te gaan die 2 uur verderop woont, zodat ik niet telkens word geconfronteerd met deze situatie.”

Wat vind jij van Jills gedachten?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam Scary_Suggestion5475.

Lees ook: ‘Ik heb na een lange tijd de afscheidsbrief van mijn ex gelezen’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels