‘Mijn vriendin heeft me bedrogen en ontkende het’

vriendin

‘Afgelopen donderdag postte ze nog een foto van ons tweeën, waarbij ze schreef dat ze zo ‘dankbaar’ was dat ze mij heeft’

Ramon* is nu zo’n drie jaar samen met Irene. Irene is een alleenstaande moeder van een jongetje van zes jaar, maar Ramon beschouwt hem echt als zijn (bonus)zoon. Alles leek goed te gaan tussen de twee. Totdat Ramon ineens een vreemd berichtje kreeg van een wildvreemde man op social media, die claimde dat hij contact heeft gehad met Irene. Op Reddit deelt Ramon zijn frustraties en vraagt hij om advies.

Berichtje

“Ik ben al een hele lange tijd heel erg gelukkig met Irene”, opent Ramon zijn verhaal. “Totdat ik gister ineens een berichtje kreeg van een man die beweert contact met haar te hebben gehad.” Ramon schrijft dat Irene de man pikante foto’s van zichzelf had gestuurd en heeft verteld dat ze vrijgezel was. “Ik vertrouw niet zomaar een willekeurige man met zulke beschuldigingen, dus ik vroeg hem om bewijs.” Ramon verwachtte echter geen reactie en stond op het punt de man te blokkeren, totdat hij ineens een berichtje zag verschijnen op z’n telefoon. “Hij stuurde me een paar foto’s die Irene hem had gestuurd en ik kon zien dat zij het inderdaad was door haar tatoeages”, vervolgt Ramon.

Bedrogen

“Ik vroeg de man naar het hele verhaal, waarop hij uitlegde dat ze elkaar ontmoet hadden op social media en hij haar vroeg of ze vrijgezel was”, schrijft Ramon. Maar tot zijn verbazing vertelt de man dat Irene zei dat ze vrijgezel was. “Ik kon het niet geloven!”, vervolgt Ramon. “Afgelopen donderdag postte ze nog een foto van ons tweeën waarbij ze schreef dat ze zo ‘dankbaar’ was dat ze mij heeft. Ik denk dat de man dit bericht heeft gezien en me daarom meteen heeft bericht.” En dat bleek ook zo te zijn, aangezien de man uitlegde dat hij al eens eerder was bedrogen en niet wilde dat Ramon hetzelfde zou overkomen.

Confrontatie

“Ik bewaarde de foto’s die de man naar me stuurde, maakte screenshots van ons hele gesprek en stuurde alles door naar Irene”, vervolgt Ramon. “Eerst ontkende ze het ook nog! Toch wist ze zich er niet meer uit te praten en vertelde me later dat ze de foto’s inderdaad had gestuurd, maar dat dat was vóórdat wij met elkaar praatten.” Ramon geeft toe dat de foto’s er niet nieuw uitzagen, maar dat hij wel kon zien dat ze het niet heel lang geleden had gestuurd omdat Instagram er op de screenshots nieuw uitzag. “Nadat ik Irene hierop had aangesproken, bleef ze volhouden dat dit al vóór onze relatie was.”

Het voor gezien houden

“Persoonlijk denk ik dat ik het voor gezien moet houden, omdat ik denk dat ik haar hierna nooit meer kan vertrouwen. Niet alleen heeft ze recht in mijn gezicht gelogen, maar ze heeft het ook de hele tijd geheimgehouden voor me”, schrijft Ramon. “Ik hou wel nog heel erg veel van haar, maar ik weet niet of ik haar nog kan zien op de manier waarop ik haar altijd zag.” Wat zou jij Ramon adviseren?

*Alle namen in dit stuk zijn verzonnen. Op Reddit doet de man zijn verhaal onder de naam C-czar187.

Lees ook: ‘Mijn moeder vindt het buurmeisje belangrijker dan onze familie’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest.

Bron: Reddit | Beeld: Pexels