Oeh: dit standje voor in bed gaat viral op TikTok

standje

De vrouw zou hierdoor binnen 5 minuten haar hoogtepunt bereiken

Hoewel TikTok bekendstaat om de virale beauty- en fashionhacks, worden er nog véél meer dingen op gedeeld. Zo gaat er nu een standje voor in bed viraal op het social media-platform. Dit standje moet zelfs zó effectief zijn dat een vrouw binnen vijf minuten haar hoogtepunt bereikt! Zou het? 

TikTok

TikTok kunnen we inmiddels wel een soort van Wikipedia noemen. Er worden dagelijks nieuwe hacks, tips en weetjes op gedeeld, en we’re here for it! Zoals we al eerder zeiden zijn het met name fashion- en beautyhacks die worden gedeeld op het platform. Toch lijkt daar een beetje verandering in te komen. Er worden nu namelijk ook video’s gedeeld over hoe jij een spannende nacht tegemoet gaat met je partner.

Hoogtepunt

Binnen vijf minuten je hoogtepunt bereiken klinkt waarschijnlijk te mooi om waar te zijn. Toch beweert een vrouw op TikTok dat het zeker wel mogelijk is met een bepaald standje. De video is inmiddels offline gehaald van TikTok, maar Girl Scene wist het filmpje precies te omschrijven.

De vrouw ligt op haar rug in bed, met haar benen over de schouders van haar partner. Dit standje ken je waarschijnlijk onder de naam ‘butt lift’. Met dit standje zorg je ervoor dat de man dieper kan gaan, waardoor de vrouw sneller bij haar hoogtepunt komt dan met een ander standje. Maar of het écht zo is? Dat zou je toch echt zelf moeten uittesten.

Lees ook: ‘Mijn moeder verklapte aan familie dat ik zwanger ben’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest.

Bron: Girl Scene | Beeld: iStock