Onderzoek wijst uit: mannen met dít uiterlijke kenmerk zijn de beste liefdespartners

Wij kunnen ons wel vinden in dit onderzoek

Veel vrouwen hebben een bepaald soort type partner dat ze aantrekkelijk vinden. Niet heel gek dus dat je eerst naar bepaalde uiterlijke kenmerken kijkt voordat je oordeelt of hij of zij bij jou past. Toch is er één belangrijk kenmerk bij mannen dat aan kan geven of hij een goede liefdespartner is of niet. 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mannen met baarden betere lovers zijn dan mannen zonder gezichtsbeharing.

Gezichtsbeharing

Dus heb jij een partner met gezichtsbeharing? Dan heb je geluk! Deze mannen blijken een goede liefdespartner te zijn. Niet alleen is gebleken dat de meeste vrouwen een baard ontzettend sexy vinden staan, ook is de kans dat je relatie langer standhoudt wanneer je vriend een baard heeft.

Wetenschappelijk onderzoek

Onderzoekers van de Universiteit van Queensland lieten aan meer dan 8000 vrouwen foto’s van mannen zien. Een deel van de mannen had een gladgeschoren gezicht. Het andere deel van de mannen had een baard. In dit onderzoek mochten vrouwen oordelen wie zij het aantrekkelijkst vonden én wie ze het meest geschikten vonden om een langdurige relatie mee aan te gaan. En wat bleek? Het meerendeel van de vrouwen vond mannen met baarden uitermate geschikt om een lange relatie mee aan te gaan. Dus mannen: laat die baarden vanaf nu gewoon maar staan!

Lees ook: Oeps, doe jij dit ook? Déze drie ochtendrituelen laten je er ouder uitzien

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: pxhere