Door dít in de ochtend te doen worden jij en je partner gelukkiger!

partner

Het zijn kleine dingetjes die een groot verschil maken

Romantiek is niet iets waar je bij nadenkt als ‘s ochtend om zeven uur de wekker gaat. Toch zijn er kleine dingen die je kunt doen, waardoor jij en je partner gelukkiger zullen worden samen. Geef met deze tips je relatie op een hele makkelijke manier een enorme boost. 

Het is niet moeilijk!

Gelijk opstaan

Allereerst is het belangrijk dat jullie om dezelfde tijd opstaan. Blijf niet ‘nog een half uurtje’ liggen, maar hou elkaar gezelschap op de vroege ochtend. Ontbijt lekker samen. Het is een makkelijke vorm van quality time die je nodig hebt in je relatie.

Telefoon weg

Leg ook je telefoon eens even opzij. De tijd die je doorbrengt met je ogen gericht op het scherm, had je ook door kunnen brengen met je partner. Daarbij kom je snel ongeïnteresseerd over als je veel met je telefoon bezig bent.

Glimlach even

Ben jij echt geen ochtendmens? Geen zorgen, maar heel weinig mensen genieten van de ochtend. Toch is het wel heel belangrijk dat je je partner een glimlach geeft, hoe chagrijnig je ook bent! Hier word je zelf vrolijker van en je partner ook.

Oogcontact maken

Oogcontact is key. Als je elkaar lang in de ogen kijkt, deel je een vorm van intimiteit. Ga dus eens tegelijkertijd tandenpoetsen en kijk elkaar dan een tijdje aan. Je zult zien dat je je partner woest aantrekkelijk vindt, zelfs mét die tandenborstel in zijn of haar mond.

Kus en knuffel

Geef elkaar een kus en een knuffel vlak voor je weg gaat. Dit zorgt voor een intiem moment en zal jullie een beetje extra geluk brengen. En zeg nou zelf; krijg je ooit een knuffel of kus te veel?

Lees ook: Onderzoek: dít is de grootste afknapper in een relatie

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Viva | Beeld: pxhere