Deze signalen wijzen erop dat je partner niet meer verliefd op je is

partner

Deze tekenen wijzen erop dat je partner niet langer verliefd is

Het hebben van een relatie gaat niet altijd over rozen. De eerste tijd is een heerlijke roze wolk, maar na een tijdje haalt de realiteit je in. Een relatie kan soms hard werken zijn, maar als de liefde er is dan steek je er allebei met alle liefde moeite in. Maar het kan ook voorkomen dat de liefde van de kant van je partner minder sterk wordt of helemaal over gaat. 

Vaak voel je zoiets wel aan, maar kan je je vinger er niet goed op letten. Twijfel je of je partner nog verliefd is? Dit zijn de signalen waar je op moet letten…

Je krijgt de hele tijd kritiek en commentaar
Kan jij de laatste tijd écht niks meer goed doen en heb je het gevoel dat je op alles wat je doet een bak commentaar krijgt? Een partner die niet meer verliefd is geeft veel meer kritiek dan normaal, in de ogen van je partner maak je constant fouten. Dit zorgt voor een ontzettend rotgevoel, maar het ligt niet aan jou. Natuurlijk mag je het tegen elkaar zeggen als je je ergens aan stoort, maar je hoeft elkaar niet óveral op aan te spreken. Ga het gesprek eens aan met je partner!

Minder aanraken
Als je verliefd bent wil je niets liever dan de hele dag dichtbij diegene zijn. Een knuffel, een aai: je wil elkaar de hele tijd aanraken. Minder interesse in intimiteit, je niet meer even een kus geven of aanraken zijn geen goede tekenen. Het hoeft niet meteen op serieuze relatieproblemen te wijzen, maar als het om een combinatie van minder seks, aanraken en een afstandelijke houding gaat is het een idee om het aan te kaarten.

Tijd vrijmaken
Merk je dat je partner de laatste tijd steeds iets anders te doen heeft en maar weinig tijd voor jou over lijkt te hebben? Dit kan een teken zijn dat de verliefdheid over is. Je hoeft natuurlijk niet altijd samen te zijn, maar in een relatie maak je regelmatig tijd voor elkaar vrij, ook als je het druk hebt.

Lees ook: Déze kostenposten voor een trouwdag vergeet bijna iedereen in te calculeren!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pexels