Dit is waarom je heel blij moet zijn als je een spin ziet op je trouwdag

spin trouwdag

Een spin kan veel betekenen op je trouwdag

Er zijn maar weinig dagen waarop we echt blij zijn als we een spin zien. Eigenlijk zijn we nooit heel blij als we zo’n achtpotige griezel zien, maar op je trouwdag mag je dan een gat in de lucht springen. Alleen op die dag betekent het namelijk iets heel leuks! 

We hoeven ze niet altijd te haten.

Spin

Als je een spin ziet op je trouwdag dan betekent dit voorspoed en dat is uiteraard wat je wil! Het klinkt misschien gek, maar dit is al een eeuwenoud bijgeloof en natuurlijk geloven we daar maar al te graag in op zo’n dag. Iedereen hoopt op een geslaagd huwelijk en als je een portie bijgeloof nodig hebt om jezelf gerust te stellen dan is dat helemaal niet erg.

Dag van de week

Ook de dag waarop je trouwt zou kunnen betekenen of je een gelukkig huwelijk krijgt. De slechtste dag om te trouwen is zaterdag. Deze dag zou garant staan voor ongeluk. De beste dag is woensdag, dat zou staan voor geluk en dinsdag staat voor goede gezondheid. Wil je liever gevulde zakken? Trouw dan op maandag, want die dag staat voor rijkdom en geld. Wat ons betreft is het vooral van belang hoe jij je op die dag voelt en dat je achter je keuze staat. Geen dag of spin kan daar tegenop.

Lees ook: Trouwen op dit bijzondere schoeisel, zou jij het doen?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld:  pxhere