Mensen met dít sterrenbeeld gaan het meest vreemd


Mensen met het ene sterrenbeeld beduvelen de zaak vaker

Hecht je veel waarde aan monogamie? Dan wil je er niet achterkomen dat je partner een scheve schaats heeft gereden. Echter weet je niet van tevoren of iemand de bloemetjes buiten zal zetten met een ander. Wil je echt het zekere voor het onzekere nemen? Kijk dan naar iemands sterrenbeeld.


We weten ook welk sterrenbeeld de minste misstappen begaat.

Vreemdgaan
Binnenkort een date? Dan kan het geen kwaad om eens naar het sterrenbeeld van de persoon in kwestie te vragen. Uit Australisch onderzoek blijkt dat mannen en vrouwen met het ene sterrenbeeld sneller vreemdgaan dan anderen, zo meldt Libelle. Wie de grote bedriegers zijn? Dat zijn de Watermannen. Personen met dit sterrenbeeld blijken het vaakst vreemd te gaan. Dit valt terug te koppelen naar hun karakter. Mensen geboren tussen 20 januari en 18 februari zijn dwars en onvoorspelbaar. Andere sterrenbeelden waarvoor je ook moet oppassen zijn Vissen en Rammen. Vissen staan erom bekend dat zij geheimzinnig en vaag zijn en Rammen kunnen jaloers en egoïstisch uit de hoek komen.

Trouw
Het is niet alleen maar slecht nieuws, we weten namelijk ook welk sterrenbeeld het minst vaak buiten de pot pist. Boogschutters gaan het minst vreemd. Niet zo gek, want een van hun belangrijkste eigenschap is hun eerlijkheid. Geen leuke Boogschutter in de buurt? Dan zit je ook goed met een Schorpioen of een Leeuw.

Lees ook: Deze drie sterrenbeelden hebben in 2018 kans op een slecht liefdesjaar

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels