Deze drie sterrenbeelden hebben in 2018 kans op een slecht liefdesjaar

Deze sterrenbeelden krijgen een lastig jaar wat liefde betreft

Voor sommigen is het onzin, voor anderen haast een religie: je sterrenbeeld. Volgens sommigen kan je via het sterrenbeeld veel te weten komen over een persoon en diens voorkeuren. Zo kun je erachter komen welke serie of wijnsoort het beste bij je past. 

Maar het kan ook een voorspellend licht werpen op de toekomst, bijvoorbeeld als het om de liefde gaat. Amerikaanse website Elite Daily heeft uitgezocht dat er drie sterrenbeelden zijn die dit jaar kans hebben op een pijnlijk gebroken hart…

Weegschaal
De weegschaal is erg gesteld op balans en innerlijke harmonie. Daarom heb jij ook een hekel aan onoverzichtelijkheid en chaos en dat is helaas precies wat er dit jaar kan gebeuren. Je relatie kan stroef verlopen en je hebt geen idee waar het aan ligt. Als je single bent weet je niet goed waar je aan toe bent en kan je slecht wijs worden uit je eigen gevoelens. Probeer de situatie vanaf een afstandje te bekijken om zo je harmonie weer terug te vinden.

Tweelingen
Een verliefde Tweeling is (te) snel geneigd zich aan te passen en te schikken naar de ander. Dat werkt dit jaar averechts, de Tweeling moet echt op zoek naar zichzelf. Dit jaar is vooral een jaar voor zelfontdekking en de liefde komt op de tweede plaats. Jammer? Dat wel, maar die soulmate komt nog wel. Zit je in een relatie en loopt deze dit jaar niet zo goed? Ga dan eens wat meer dingen voor jezelf doen.

Schorpioen
Dit jaar kan je gekwetst worden door iemand van wie je houdt. Het wordt dan ook tijd voor een grote schoonmaak: van sommige mensen en dingen moet je afscheid gaan nemen. Dat lieve teddybeertje van je laatste ex? De prullenbak in. Dat app-contact dat je nog wel hebt met die scharrel die zich maar niet wil binden? Afkappen die handel! Alleen door dit te doen kan je verder in je leven en in de liefde!

Lees ook: Vrouwen met deze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Cosmopolitan | Beeld ter illustratie