Deze sterrenbeelden hebben het meeste geluk in de liefde

sterrenbeeld geluk liefde

Dit laten de resultaten van een datingonderzoek zien

Geen geluk in je liefdesleven? Vanaf nu kun je zeggen dat het niet aan jou ligt, maar aan de sterren. Uit onderzoek van datingapp Happn blijkt namelijk dat je sterrenbeeld ook een vinger in de pap heeft als het gaat om je geluk in de liefde. Deze drie sterrenbeelden vertellen het meest over jouw liefdesgeluk. Is de ware liefde ook voor jou weggelegd?

Schorpioen

Goed nieuws voor de schorpioenen onder ons: Het onderzoek van Happn toont aan dat de schorpioen de grootste kans heeft om liefde te vinden. Dit sterrenbeeld heeft het hoogste gemiddelde matches op de veelgebruikte datingapp, wat niet alleen betekent dat ze veel mensen leuk vinden, maar ook leuk gevonden worden door andere gebruikers. Daarom heeft dit sterrenbeeld meestal het meeste geluk in de (online) liefde. Het begin van ieder modern sprookje dus.

Steenbokken

Niet getreurd als je geen schorpioen bent, want ook voor steenbokken is de ware liefde weggelegd. Op de datingapp ontvangen steenbokken verreweg de meeste likes. Steenbokken zijn ook niet bang om zelf een gesprekje aan te knopen. De aantrekkingskracht die je als steenbok hebt, maakt je liefdesleven misschien niet altijd even makkelijk, maar vergroot wel de kans dat jij je prins op het witte paard eerder tegenkomt. Daarnaast ben je als steenbok ook nog eens ontzettend romantisch, waardoor je nog meer geluk uit de liefde haalt.

Stier

Uit het onderzoek blijkt dat stieren het minste succes hebben op Happn. Dat hoeft gelukkig niet te betekenen dat zij geen goed liefdesleven hebben. De stier is over het algemeen kritischer in het kiezen van een partner en zal daarom minder snel op iemand afstappen. Ook kunnen stieren zich daardoor regelmatig hopeloos voelen in hun zoektocht. Toch is geluk in de liefde ook voor hen mogelijk. Als ze eenmaal de ware Jakob hebben gevonden, zijn stieren misschien wel de trouwste en liefste partners.

Lees ook: Op deze manier word je verliefd volgens je sterrenbeeld

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash