Deze sterrenbeelden zijn het best in lange, duurzame relaties

sterrenbeelden

Volgens de astrologie zijn deze sterrenbeelden het best in lange relaties

Je hebt gelukkige vrijgezellen, je hebt fanatieke daters en je hebt mensen die het liefst in een duurzame relatie zitten. Bepaalde sterrenbeelden zijn niet weggelegd voor losse flings, maar floreren in een duurzame relatie. Benieuwd welke sterrenbeelden dat zijn? Wij sommen ze op.

Steenbok

Als de Steenbok iets fijn vindt, is dat wel in een duurzame relatie zitten. De Steenbok date wel, maar is op zoek naar iemand die met haar wil settelen en die haar aandacht waard is. Steenbokken zijn sociale wezens en vinden het makkelijk om met iemand een praatje aan te knopen. Ongemakkelijke stiltes tijdens dates zijn er dan ook niet bij. Wel voelt de Steenbok feilloos aan of haar date haar tijd waard is. Heeft ze eenmaal iemand gevonden die bij haar past? Dan koestert ze die persoon.

Stier

Het is zowel een zwakte als een sterkte van de Stier: haar koppigheid. Maar in relaties uit deze koppige eigenschap zich positief: het vertaalt zich in willen investeren in een relatie en er alles voor willen doen. De Stier stelt hoge eisen aan haar partner en als ze dan iemand tegenkomt die bij haar past, dan koestert ze die persoon.

Kreeft

Een Kreeft is een emotioneel persoon en vindt het belangrijk om haar emoties nooit te onderdrukken. Ook in de liefde wil de Kreeft haar emoties niet onderdrukken. Ze gaat op zoek naar een soulmate, iemand die ze al haar liefde kan geven. Ze blijft liever vrijgezel dan dat ze settelt voor iets wat minder is dan ware liefde. Heeft ze de ware gevonden? Dan is dat ook echt voor de lange termijn.

Weegschaal

Het sterrenbeeld zegt het eigenlijk al: de Weegschaal leeft een gebalanceerd leven. Een knipperlichtrelatie zal ze dan ook niet snel aangaan. Ze gaat voor rust en stabiliteit. Vindt ze een partner die haar liefde waard is? Dan laat ze hem vrij en doet ze er alles aan om de balans in de relatie te behouden.

Schorpioen

Schorpioenen zijn eigenwijs en eigenzinnig. Hebben ze eenmaal wat in hun hoofd? Dan gaan ze er ook voor. De Schorpioen weet wat ze zoekt in een partner. Als ze de juiste persoon heeft gevonden, weet ze die dan ook op waarde te schatten. Ze neemt diegene nooit voor lief en daardoor weet haar wederhelft dat hij of zij op haar kan bouwen.

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben de grootste seksuele aantrekkingskracht tot elkaar

Bron: Bustle | Beeld: Unsplash