Deze sterrenbeelden hebben het meeste geluk in de liefde! Zit die van jou ertussen?

relatie

Pech in de liefde? Het kan zo maar aan je sterrenbeeld liggen

Geluk in de liefde, je moet er maar mazzel mee hebben. Soms zit je op een roze wolk en het volgende moment donder je weer met beide benen op de grond. Het lijkt allemaal volstrekt willekeurig, maar als we de datingwebsite Plenty of Fish moeten geloven hangt jouw liefdesgeluk voor een groot deel af van… Je sterrenbeeld! 

De datingsite dook in de gegevens van 300.000 mensen, onder wie leden, ex-leden en succesvolle matches. Daar kwam een opvallende overeenkomst uit, want een aantal sterrenbeelden leken net wat meer liefdesgeluk te hebben dan anderen. Boogschutter mannen en vrouwen, Weegschaal vrouwen en Steenbok mannen bleken het allergelukkigst in de liefde te zijn.  Waterman vrouwen én mannen bleken het ongelukkigst in de liefde.

Mogelijke matches
Wat een geluksvogels, die Boogschutters! Dat je met dit sterrenbeeld het meeste geluk hebt in de liefde wordt verklaard door de mogelijke matches voor mensen met dit sterrenbeeld. Boogschutters zijn van alle sterrenbeelden aan de meeste (andere) sterrenbeelden te koppelen, wat het aanbod in potentiële partners dus dus heel groot maakt. Wij weten  natuurlijk ook wel dat je sterrenbeeld niet bepalend is voor jouw liefdesleven, maar het is toch grappig om te lezen!

Lees ook: Slecht geslapen? Eet een stukje chocolade!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash