Woehoe: déze drie sterrenbeelden krijgen een superromantische lente

Wij worden hier blij van

Had jij op 14 februari geen Valentijn? Ga niet bij de pakken neerzitten, want de lente komt eraan en dat betekent dat de liefde weer in de lucht zit. Helemaal als je een van deze sterrenbeelden hebt staat er veel romantiek op je te wachten.

Ben je benieuwd wat het voorjaar op liefdesgebied voor jou in petto heeft?

Voorjaarskriebels

Je kunt de lente zo romantisch maken als je wilt, toch zijn er een paar sterrenbeelden die een idyllisch voorjaar kunnen verwachten. De Ram, Maagd en Schorpioen gaan een romantische periode tegemoet.

Ram 21 maart – 20 april

Heb jij een saaie Valentijnsdag gehad? De lente compenseert dit. In het voorjaar staat Venus in je sterrenbeeld en dat betekent dat je veel geluk in de liefde hebt. Je krijgt veel leuke berichtjes en de postbode zal je af en toe een kaartje komen brengen; alsof het Valentijnsdag is. Ook krijg je een beetje mysterie in je leven, want de afzender is wellicht onbekend. Heb jij een partner? Dan legt hij of zij je deze periode extra in de watten. Ga jij nu als vrijgezel door het leven? In mei kan dat heel anders zijn…

Maagd 23 augustus – 22 september

Maart nadert in rasse schreden en dat is maar goed ook. Stel je open voor de liefde en je gaat een avontuurlijk, liefdevol seizoen tegemoet. Heb je een partner? Dan wordt jullie band in het voorjaar alleen maar hechter. Voor de singles onder ons is juni dé maand der liefde.

Schorpioen 24 oktober – 22 november

Wie de Casanova is onder de sterrenbeelden? Dat is toch wel de Schorpioen. In de lente wordt de romantische kant van de Schorpioen alleen maar versterkt. Heb je al maanden een oogje op iemand? Waarschijnlijk laat jij zijn of haar hart ook wat sneller kloppen. Jullie gaan een prachtige, verliefde periode tegemoet. Heb je een relatie? Dan wordt de lente een idyllische periode voor jullie. Jullie maken tijd voor elkaar en krijgen daar ontzettend veel energie van.

Lees ook: Déze mensen kunnen het beste zoenen, althans volgens hun sterrenbeeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: Pexels