‘Ik heb een tattoo genomen en nu wil mijn vriendin het uitmaken’

tattoo

‘Ze is boos dat ik haar niet om toestemming heb gevraagd’

Tatoeages: de een houdt ervan, de ander vindt ze verschrikkelijk. Maar wat als jij nou graag een tattoo wil, terwijl je partner hier op tegen is? Dat kan weleens verregaande gevolgen hebben, zo merkt Bryan* nu. Hij liet onlangs een tatoeage op zijn enkel zetten, maar zijn vriendin is hier absoluut niet blij mee. Ze is zelfs zo boos, dat ze dreigt het uit te maken. 

Tattoo

Bryan (19) heeft een pittig eerste semester van zijn studie achter de rug. “Ik heb ontzettend mijn best moeten doen om te zijn waar ik nu ben en daar ben ik heel trots op”, vertelt hij op het anonieme forum Reddit. Om dit moment van trotsheid te vereeuwigen, besloot hij met toestemming van zijn ouders om een pauw op zijn enkel te laten tatoeëren. “Geen enkel probleem, dacht ik.”

Uitmaken

“Blijkt dat het dus wel een probleem is”, gaat Bryan verder. Toen zijn vriendin Hailey zijn kersverse inktplaatje zag, was zij allesbehalve onder de indruk. “Ze was ontzettend boos. Ze zei dat mijn stijl altijd al troep was en dat ze al die tijd had gewacht tot ik iets aan mijn stijl zou doen”, vertelt de jongen. Het lijkt er dan ook op dat deze tattoo de druppel is. “Ze dreigt nu het met me uit te maken.”

Vies en lelijk

Om Bryan nog een slechter gevoel te geven over zijn nieuwe tattoo, heeft Hailey een foto ervan naar haar familie gestuurd. “Ze hebben de foto allemaal naar mij gestuurd en zeggen hoe vies en lelijk mijn tatoeage is”, vertelt de jongen. “Terwijl mijn familie ‘m mooi vindt.”

Geen toestemming

“Ze is boos dat ik haar niet om toestemming heb gevraagd”, gaat Bryan verder. Daarnaast past de tattoo volgens haar niet in het ‘perfecte plaatje’ van een vriend. “Ze zegt dat het niet bij haar waarden past van hoe wij samen zouden moeten zijn.” Bryan is nu ten einde raad en weet niet wat hij moet doen. Hij vraagt zich af of hij eerst zijn vriendin om toestemming had moeten vragen voordat hij de tattoo liet zetten. Wat vind jij?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De jongen deed zijn verhaal op het forum onder de naam Dingoatemycat69420.

Lees ook: Relatietwijfels: ‘Mijn vriend zegt dat hij niet mijn suikeroom wil zijn’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash, Allef Vinicius