Babynieuws: de tweede First Dates-baby is op komst 

first dates-baby

Het gelukkige stel deelt een lieve foto  

Hun deelname aan First Dates was voor Sam en Dennis een schot in de roos. De twee vonden de liefde in het populaire datingprogramma en verwachten binnenkort een kindje samen. 

Goed uitgepakt 

Het is helaas niet altijd liefde op het eerste gezicht in het First Dates-restaurant. Dat het datingprogramma ook goed kan uitpakken, blijkt maar uit de date van Sam en Dennis. Het stel ging in 2018 op blind date en nu, drie jaar later, verwacht het stel een heuse First Dates-baby. 

Fantastisch nieuws 

“Fantastisch nieuws”, schrijft First Dates op Instagram. Het datingprogramma deelt daarbij een lieve foto van Sam en Dennis. Het stralende koppel houdt vol trots een echo vast. “Sam en Dennis hadden hun eerste date bij ons in het First Dates-restaurant en in augustus wordt hun kindje geboren!” Een prachtig liefdesverhaal! 

Felicitaties 

Onder de post stromen de felicitaties voor de aanstaande ouders binnen. “Zo leuk Den en Sam”, “Aaah cute, gefeliciteerd” en “Lief”, luidt het in de reacties. Het geluk dat Sam en Dennis uitstralen werkt aanstekelijk. “Superleuk! Volgend jaar geef ik me ook op”, reageert een volger. 

First Dates-baby

Het kindje van Sam en Dennis zal het tweede First Dates-kindje worden. In oktober vorig jaar werden Carin en Gerard ouders van hun zoontje James Ethan. 

Lees ook: Throwback: zo zag First Dates-barman Victor er vroeger uit

Bron: Instagram First Dates | Beeld: BNNVARA