‘Moet ik mijn vakantie inkorten om mijn vrouw te helpen met verhuizen?”

vrouw verhuizen man vakantie annuleren

‘Mijn vrouw vindt het niet leuk dat ze zonder mijn hulp onze spullen moet verhuizen’

Melvin en zijn vrouw Tara krijgen binnenkort de sleutels van hun nieuwe huis. Het stel kan niet wachten om te verhuizen, maar er is één probleem. Als ze het huis in kunnen is Melvin op vakantie met zijn vrienden. Tara wil daarom dat Melvin zijn vakantie inkort. Iets wat de man niet ziet zitten. Op Reddit doet hij daarom zijn verhaal. 

Vakantie

Op Reddit begint Melvin zijn verhaal door te vertellen dat zijn vrouw en hij binnenkort gaan verhuizen. “Over een paar weken krijgen we de sleutels van ons nieuwe huis”, deelt hij. “Helaas heb ik net een vakantie met mijn vrienden geboekt op de dag dat we de sleutel krijgen.”

“Elk jaar ga ik met mijn vrienden een paar dagen weg. De mannen en ik huren dan een huisje waar we van woensdag tot zondag zijn om samen te chillen. Op vrijdag is echter de (sleutel)overdracht van ons huis. Mijn plan is om vrijdag terug te rijden om de papieren te tekenen – het is een uur rijden – en om daarna weer terug te gaan naar de mannen. Onze vakantie is al maanden geleden gepland en ook al voor betaald”, vervolgt de man.

Verhuizen

Melvins vrouw Tara heeft echter liever dat Melvin zijn vakantie met de mannen inkort. “Mijn vrouw wil dat ik alleen van woensdag tot vrijdag met de mannen wegga. Ze stelde voor dat ik vrijdag niet meer terug rij naar mijn vrienden. Tara wil namelijk dat ik erbij ben als we gaan verhuizen.”

Melvin deelt dat hij begrijpt dat ze niet alleen wil verhuizen en komt daarom met een andere oplossing. “Ik heb daarom geregeld dat een andere vriend van me – die een verhuisbedrijf heeft – haar helpt met het verhuizen van de spullen. Ik heb zelfs geregeld dat de tv, spiegels en gordijnen opgehangen worden en het internet wordt geïnstalleerd etc.”

Boos

Tara is echter niet blij met de oplossing van haar man. “Mijn vrouw is boos op me dat ik mijn trip met de mannen niet wil inkorten, maar ik vind het onredelijk van haar om dit van me te vragen. Dit is net het moment van het jaar dat ik iets leuks met mijn vrienden kan doen en dat is belangrijk voor me. Ik probeerde dat aan haar uit te leggen, maar ze vindt dat ik haar in de steek laat.”

“Tuurlijk is het rot dat de overdracht en verhuizing net in mijn vakantie valt, maar ik kan daar niks aan doen. Deze vakantie was al gepland voordat we wisten wanneer we de sleutel kregen.” De man wil zijn vakantie niet inkorten, maar aangezien zijn vrouw zo boos op hem is, vraagt hij zich op Reddit af of dit verkeerd van hem is. Wat vind jij?

Melvin is niet de echte naam van de man. Op het forum Reddit doet hij zijn verhaal onder de user name JamintheKY1002

Lees ook: ‘Ik wil niet meer voor deze familie oppassen, omdat ik opeens op een extra kind moest letten’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock