Met deze vragen leer je je partner nog beter kennen

Vragen-partner-sterrenbeeld

Het staat in de sterren geschreven

Een drankje hier, een filmpje daar. Tijdens het daten leer je iemand op verschillende manieren kennen. Toch blijven er altijd mysteries rond die persoon, gewoon omdat je hem of haar nog niet helemaal goed kent. Met deze vragen leer je een hele andere kant van hem of haar kennen!

Sterrenbeeld

We duiken hiervoor in de sterren en kijken naar het sterrenbeeld van je partner. Want wanneer jouw partner of love potential geboren is, zegt een hoop over zijn of haar karakter. En met de perfecte vraag kun je hier goed op inspelen om de persoon in kwestie nog beter te leren kennen. Is het proberen waard, toch?

Ram (21 maart – 19 april): Wat is het grootse succes wat je bereikt hebt?

Iemand met het sterrenbeeld Ram ziet elke kans aan om nederig op te scheppen. Toch kun je hem of haar tussen neus en lippen door heel goed leren kennen. Luister maar naar wat iemand zegt. Gaat het over iets wat de persoon in kwestie bereikt heeft op carrièregebied of is het iets wat anderen opbeurt?

Stier (20 april – 20 mei): Hoe vaak ben je al verliefd geweest?

De Stier is iemand die snel gevoelens krijgt voor iemand, dus met deze vraag weet je meteen wat er speelt. Is het iemand die veel exen heeft of kijkt hij of zij eerst de kat uit de boom? Door te vragen naar het verleden van je partner krijg je al snel een eerlijk antwoord.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): Waar ben je bang voor?

De Tweeling heeft zijn eigen ritme en springt hiermee van het een op de ander. Dit gebeurt bij onderwerpen en interesses, maar ook partners. Overrompel je partner daarom met deze eerlijke vraag. Het antwoord zal je waarschijnlijk verbazen.

Kreeft (21 juni – 22 juli): Wat is de grootste dealbreker in een relatie?

We hebben allemaal een idee van wat we belangrijk vinden in een relatie. Sterrenbeeld Kreeft kijkt vooral naar hoe hij of zij zich moet gedragen voor een ander. Hierdoor date je iemand die niet zichzelf is en zich anders voordoet omdat hij of zij denkt dat dat moet. Door deze vraag te stellen, en er echt op door te vragen, komt de waarheid naar boven.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Waar zie je jezelf over vijf/tien jaar?

De Leeuw kijkt altijd naar voren. Naar het stipje op de horizon waar de persoon in kwestie zijn hele leven naar werkt. Stel je partner deze vraag en je leert of hij of zij een toekomst met je ziet. Maar ook wat de wensen zijn en wat hij of zij nog meer van plan is. Bereid je zelf ook vast voor want de kans is groot dat je deze vraag terugkrijgt.

Maagd (23 augustus – 22 september): Wat is volgens jou de perfecte relatie?

Iemand met sterrenbeeld Maagd is vaak geen open boek. Een Maagd wil namelijk dat je gedachten kunt lezen zodat er niet over gesproken wordt. Onmogelijk, maar zo is Maagd. Met deze vraag geef je hem of haar de kans om over zijn of haar behoeften te praten. En wees ook zelf eerlijk, dit zal je alleen maar in dank worden afgenomen.

Benieuwd naar de nadere sterrenbeelden? Je leest het op de volgende pagina!