‘Mijn vriend vroeg me ten huwelijk met de verlovingsring van zijn ex’ 

ten huwelijk

De vrouw in kwestie wil eigenlijk dat haar vriend een nieuwe ring voor haar koopt

Het moment waarop je lief op een knie gaat en je ten huwelijk vraagt, is voor veel vrouwen een op en top romantisch moment. Erachter komen dat de ring die jij om je vinger geschoven kreeg in eerste instantie voor een ander bedoelt was, is dat niet. Het overkwam Meghan en zij is alles behalve blij met de situatie.

Ring van ex-verloofde

“Mijn vriend en ik zijn nu een paar jaar samen en toen hij me een paar dagen geleden ten huwelijk vroeg, was ik door het dolle heen”, begint Meghan* haar verhaal op het forum Reddit. “De ring kwam me bekend voor en ik vroeg aan hem waar de ring vandaan kwam. Mijn vriend antwoordde dat het de ring was die hij ook aan zijn ex-verloofde gaf.”

Niet dragen

Meghan was totaal niet blij met het feit dat de ex-vriendin van haar toekomstige man diezelfde ring ook had gedragen. “Ik deed hem meteen af en ik zei: ‘Ik wil geen ring dragen die je gekocht had voor iemand anders. Hij was niet voor mij bedoeld’.”

Nieuwe ring eisen

Meghans verloofde snapte haar reactie niet. “Hij raakte overstuur en zei dat het niet uitmaakte, want het is nu mijn ring en niet meer die van haar.” Meghan voelt zich niet begrepen en vraagt op het forum om raad. “Ik wil niet dat hij nog een keer duizend euro uitgeeft aan een ring voor mij, maar ik wil een ring die voor mij bedoeld is en niet voor iemand anders. Zit ik fout om dit van hem te verwachten?”

Wat vind jij? Is Meghan redelijk door een nieuwe ring te eisen?

*Meghan is niet de echte naam van de vrouw. Op het forum Reddit deelt ze haar verhaal onder de naam Ringanon432

Lees ook: Dit is de perfecte leeftijd voor kinderen, trouwen en het kopen van een huis

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash