Vrouw vertelt: ‘Mijn vriend is woest omdat ik me heb verslapen voor zijn auto-afspraak’

woest auto-afspraak

‘Toen ik hem vroeg of we daar nog heen moesten, reageerde hij heel boos’

Sandy* en haar vriend Sven hadden afgelopen week afgesproken om donderdagochtend voor een nieuwe auto te kijken voor Sven. Echter, was Sandy in slaap gevallen, waardoor ze niet doorhad dat ze te laat was voor de afspraak. In plaats van dat Sven haar wakker maakte, liet hij haar slapen, waardoor hij uiteindelijk wel heel boos op haar was. Op Reddit doet ze haar verhaal.

Nieuwe auto

“Sven moest zijn vorige auto inleveren nadat hij een ongeluk had gehad, en de auto total loss was verklaard”, begint Sandy haar verhaal. “Gisterochtend werd ik rond acht uur ’s ochtends wakker en vroeg hem of het al tijd was om naar de auto te kijken. Sven vertelde me dat hij dat nog niet wist omdat de verkoper nog niet had gereageerd, dus ik ging weer slapen.”

Sandy verwachtte echter dat Sven haar wakker zou maken wanneer hij iets zou horen van de verkoper, maar dat was niet zo. “Ik ben geen zware slaper, ik ben niet humeurig als ik wakker wordt of wat dan ook, en het is in het verleden ook geen probleem voor hem geweest om mij wakker te maken. Ik had dan ook niet verwacht dat hij specifiek van mij moest horen dat hij mij wakker moest maken als het tijd was om te gaan. In plaats daarvan werd ik ’s middags uit mezelf wakker, zonder dat hij mij ooit wakker heeft gemaakt.”

Verslapen

“Ik kwam een beetje suf uit mijn slaap en vroeg hem of de verkoper al contact met hem had opgenomen. Hij snauwde: ‘Dat hebben ze al gedaan’. Toen ik hem vroeg of we daar nog heen moesten, reageerde hij heel boos en zei dat we de afspraak hadden gemist omdat ik sliep. Ik vroeg hem waarom hij mij niet had wakker gemaakt, waarop hij zei dat ik voordat ik sliep al wilde dat we niet heen gingen, en daarom ging slapen.”

“Hij negeerde me toen ik probeerde om met oplossingen te komen”, gaat Sandy verder. “Ik zei hem dat ik wel op zoek zou gaan naar soortgelijke auto’s. Maar hij werd er niet enthousiaster door. Hij begon tegen me te schreeuwen en zei dat ik egoïstisch was en dat ik alles had verpest. Hij zei zelfs dat hij niet op mij kan rekenen.”

Schuldig

“Aan de ene kant voel ik me slecht omdat ik me had verslapen, maar ik heb het gevoel dat hij dit misschien gebruikt om mij terug te pakken omdat ik hem heb opgejaagd om een nieuwe auto te kopen. Ik reed hem namelijk overal heen in de tijd dat hij geen auto had. Misschien wilde hij meer een reden hebben om boos op me te zijn, dan dat hij op zoek ging naar een nieuwe auto. Is het echt mijn schuld?” Wat vind jij?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum deelt de vrouw haar verhaal onder de naam throwawaytoosleepy.

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock