Man: ‘Mijn vrouw is boos op mij nadat ik zei dat ze een borstvergroting had moeten nemen’

borstvergroting

De vrouw is nog herstellende van een dubbele borstamputatie en borstreconstructie

James* heeft zich de woede van de vrouwen in zijn familie op de hals gehaald. Zijn vrouw is herstellende van een dubbele borstamputatie en borstreconstructie. Toen James’ ouders en zus haar een compliment gaven over haar uiterlijk, grapte hij: “Ja toch? Ze had eigenlijk een door de verzekering betaalde borstvergroting moeten nemen.” Dat viel bij de vrouwen niet in goede aarde. 

Borstvergroting

“Mijn vrouw heeft een paar maanden geleden een dubbele borstamputatie gehad”, begint James zijn verhaal op het forum Reddit. “Ze was toen heel erg onzeker over haar borsten en haar lichaam.” Toen James’ vrouw een borstreconstructie zou ondergaan, liet hij heel duidelijk zijn mening weten. “Ik zei dat ik wilde dat ze grotere borsten zou nemen. Dat heeft ze uiteindelijk niet gedaan, waar ik heel erg van baalde.”

‘Grapje’

“Vandaag kwamen mijn ouders en mijn zus bij ons op bezoek. Het was de eerste keer dat ze mijn vrouw zagen sinds de borstamputatie en -reconstructie. Mijn moeder complimenteerde haar en zei dat ze er weer helemaal als normaal uitzag”, schetst James de situatie op het forum. “Ik maakte een grapje. Ik zei: ‘Ja toch? Ze had eigenlijk een borstvergroting moeten nemen.’ Blijkbaar was dat niet grappig.”

Verdriet

James’ vrouw barstte in huilen uit. “Ze zei dat ik dat echt niet kon maken. Ze vond het al belachelijk dat ik het voor de borstreconstructie voorstelde, terwijl ik wist hoe onzeker ze was. En dat ik het nu in bijzijn van mijn familie nog eens zei? Dat was een echte dick move.”

Klootzak

Ook James’ moeder en zus waren niet onder de indruk van zijn ‘grap’. “Mijn zus werd hartstikke boos op me. Ze zei dat ik een klootzak was en dat mijn vrouw veel beter verdiende.” James vuurde terug en zei dat zijn vrouw ‘gewoon een beetje emotioneel’ was.

Sukkel

“Toen ik vroeg wat ik precies verkeerd had gedaan, antwoordde zelfs mijn vader boos. Hij zei dat hij geen sukkel had opgevoed.” James richt zich nu tot het forum. “Was wat ik zei echt zo beledigend?” Wat vind jij?

*James is niet de echte naam van de man. De man deed zijn verhaal op het forum onder de naam ThrowAwayw2908754.

Lees ook: Vrouw: ‘Ik zei tegen een vriendin dat ze over de dood van haar moeder heen moest komen’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels