De feestdagen komen eraan: 12 leuke cadeaus voor mannen

mannen

Nummer 4 is gegarandeerd een succes

Sinterklaas, kerst, sinterkerst…de feestdagen staan weer voor de deur. Moet jij een cadeautje kopen voor een man en vind je dat ontzettend lastig? We feel you! Iets leuks en origineels vinden voor een man is niet altijd makkelijk, helemaal niet als ze zelf weinig wensen hebben. Daarom zetten wij veertien leuke cadeautips voor mannen op een rij. Shoppen maar!

1. Kleding

Je kent het gezegde vast wel: kleding maakt de man. Wat kun je dan ook beter geven dan een nieuwe trui, een mooi overhemd of een nieuwe stropdas? Hij zal er vast en zeker blij mee zijn.

2. Sneakers

Sneakers maken een outfit helemaal af en je kunt er nooit genoeg van hebben. Struin het internet af naar een paar bijzondere sneakers of ga naar een winkel in de stad om je mannelijke vriend/familielid hiermee te verrassen. Hij kan ze iedere dag dragen, dus heeft er sowieso plezier van.

3. Sieraden

Net als vrouwen, zijn sommige mannen ook dol op sieraden. Een mooie armband, ring of ketting kan dan ook een geslaagd cadeau zijn. Dit maakt een outfit wederom af. Wil je het persoonlijk maken? Laat dan iets in het sieraad graveren.

4. Geurtje

We zijn dol op mannen die lekker ruiken en de meeste mannen zijn fan van een lekker parfum. Hoewel geuren heel persoonlijk zijn, is een geurtje altijd een succes! Als je de man in kwestie een beetje kent, weet je vast wel waar je hem blij mee kunt maken.

5. Sokken

Deze klassieker kan natuurlijk iet in het rijtje ontbreken: een paar sokken. En dat hoeft heus niet een paar basic zwarte sokken te zijn, tegenwoordig heb je happy socks in allerlei kleuren en printjes. Of ga juist voor een verfijnd paar, als de man in kwestie zich graag chique kleedt.

6. Gadgets

Mannen en gadgets zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Technologische snufjes wekken zijn interesse en zijn altijd welkom onder de boom of in de schoen.

7. Bioscoopbon

Een bioscoopbon is een ontzettend leuk cadeau om te geven. Bijna iedereen houdt van films en er draait altijd wel eentje in de bios die je leuk vindt. Hij kan er met een vriend heen gaan of ga gezellig samen – dan profiteer jij mee van je eigen cadeau!

8. Boek

Houdt de man voor wie jij iets moet kopen van lezen? Dan is een boek altijd goed. Veel mannen vinden biografieën interessant, maar ook met boeken over sport, voeding en mindset kan je hem blij maken.

9. Fles drank

Mannen die wel van een drankje houden, kun je blij maken met een fles drank. Kies zijn favoriete drankje uit en doe er een paar leuke glazen bij cadeau. Heb je extra budget? Kies dan een speciaal soort uit, medewerkers in een drankenhandel kunnen je hierbij helpen.

10. Thermosfles

Het is misschien geen heel sexy cadeau, maar wel lekker praktisch. In een thermosfles kan hij koffie of thee meenemen voor onderweg. Of geef een waterfles, deze komt altijd van pas. Of hij het nu gebruikt om mee te nemen naar werk of tijdens het sporten.

11. Agenda

Iemand die georganiseerd werkt, kan niet zonder agenda. Hoewel het makkelijk is om alles in je telefoon te zetten, kan het ook heel overzichtelijk zijn om het op papier te zetten. Koop een exemplaar voor heel 2022 of juist een planner zonder ingevulde dagen en maanden, dan kan hij het zelf invullen wanneer nodig.

12. Kaarten voor uitje

Wat is er leuker dan herinneringen maken? Geef daarom kaartjes voor een leuk uitje. Is hij een voetballiefhebber? Denk aan kaarten voor een voetbalwedstrijd. Een muziekliefhebber? Concertkaartjes voor zijn favoriete band. Of geef een bon voor de sauna, een pretpark of karten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lees ook: Handig: Dit kun je nu al doen zodat de kerstdagen straks soepeler verlopen

Bron: Ze.nl | Beeld: Pexels