Dit zijn de 3 meest luie sterrenbeelden

Klopt het bij jou?

‘Liever lui dan moe’, we kennen allemaal wel iemand voor wie dit opgaat -of misschien geldt dit wel voor jouzelf. We zijn allemaal weleens lui, maar toch is er een aantal sterrenbeelden die de kroon spannen. De onderstaande sterrenbeelden vinden het heerlijk om ‘even’ rustig aan te doen.

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Stier (20 april tot 20 mei)

De Stier is niet bang om te werken, maar staat toch in dit lijstje. De Stier weet wat toewijding is en vindt het belangrijk om doelen te bereiken. Echter, zodra deze doelen zijn bereikt vindt de Stier het allemaal wel mooi geweest. Daarna hebben Stieren niet meer de behoefte om te streven naar meer. Ze gooien de handdoek in de ring en gaan lekker relaxen. Waarom ook niet eigenlijk?

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Leeuwen kunnen hard werken, maar doen dit niet altijd. Dit komt vaak omdat ze een groot talent hebben in het vinden van lol en ongein. Zo kunnen Leeuwen zich uren vermaken met een spelletje op hun telefoon of zijn om de haverklap aan het geinen op het werk. Dit gaat ten koste van hun productiviteit op het werk of thuis, waardoor ze nog weleens bestempeld worden als lui.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen kan wel hard werken, maar de vraag is: wíl de Schorpioen dat ook. Schorpioenen zijn gek op luieren omdat ze daar simpelweg enorm van genieten. Daarnaast heeft de Schorpioen een guilty pleasure -of vier- waar hij of zij regelmatig aan toegeeft. De Schorpioen is gek op reality tv en kan daar dan ook uren naar kijken.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden zijn de grootste flapuits

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Mom | Beeld: Unsplash