Dit zijn de 5 landen die het minste bezocht worden

Heb jij weleens een van deze landen bezocht?

Heel wat mensen hebben verscheidene Europese landen wel gezien en de geluksvogels onder ons hebben ook tripjes mogen maken naar landen buiten ons continent. Toch is er een aantal landen dat door velen over het hoofd wordt gezien. Dit zijn de vijf minst bezochte landen ter wereld. 

Liechtenstein
Wie Liechtenstein wil bereiken, hoeft niet naar de andere kant van de wereld te vliegen. Het land bevindt zich tussen Zwitserland en Oostenrijk, maar je mist het zo. Lichtenstein heeft niet eens een luchthaven en behoort tot het zesde kleinste land ter wereld.

Belize
Wie op zoek is naar witte stranden, helderblauw water en prachtige koraalriffen heeft aan Belize een goede. Echter is het land niet zo populair als je misschien zou denken. Toch is daar een logische verklaring voor: de zware criminaliteit in het land houdt de toeristen wel op afstand.

Sierra Leone
Prachtige bergen, palmbomen, stranden en een vriendelijke bevolking. Het West-Afrikaanse land heeft het allemaal, maar erg in trek is Sierra Leone niet. Dit zou te maken kunnen hebben met de Ebola-epidemie die in 2014 uitbrak.

Moldavië
Naast Liechenstein is er nog een land in de wereld dat over het hoofd wordt gezien: Moldavië. Dit land in Oost-Europa wordt veel minder bezocht dan haar buurlanden Roemenië en Oekraïne.

Bhutan
Bhutan is een land dat best wel verstopt ligt in het Himalayagebergte, maar daarom niet minder mooi. Fan van boeddhistische kloosters, bergen die je de adem benemen en mooie natuur? Dan is dit het land voor jou.

Lees ook: Waarom moet je eigenlijk je boarding pass laten zien tijdens het shoppen op het vliegveld?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Viva | Beeld: Pixabay