Met deze 5 tips krijg jij prachtige lange wimpers

Zo krijg je die verleidelijke oogopslag!

Heb jij van jezelf geen lange wimpers, maar wil je ze wel heel graag? Dan hebben wij de oplossing voor je! Met deze vijf tips zullen je wimpers binnen de kortste keren langer zijn. Voor stralende ogen als als nooit tevoren!

Geef je wimpers een boost.

1. Niet in je ogen wrijven

Wanneer je vermoeid bent is het heerlijk om eens goed in je ogen te wrijven, maar dit is minder fijn voor je wimpers. Als je veel in je ogen wrijft, verlies je namelijk meer wimpers dan gewoonlijk. Als je toch even je oogleden wilt masseren, probeer dan ook echt alleen de oogleden te masseren. Sluit je ogen en draai rustig rondjes over je oogleden. Ontspanning zonder ook maar een haartje te verliezen!

2. Geen waterproof-mascara

Als je mooie lange wimpers wilt, kun je de waterproof-mascara misschien het beste even laten voor wat hij is! Dit type mascara hecht zich meer, waardoor het beter blijft zitten. Dit is heel fijn op een regenachtige dag, maar helemaal niet goed voor je wimpers. Omdat waterproof mascara sterker hecht en harder is, is hij moeilijker te verwijderen. Je neemt altijd een paar haartjes mee. Zo krijg je nooit langere wimpers! Draag dus eens een tijdje geen waterproof-mascara en kijk wat er gebeurt!

Ga naar de volgende pagina voor meer tips.

Pagina 1/2