Squatten op je zeventigste: 74-jarige Joan is fitness-influencer

Joan Macdonald

Op social media deelt de 74-jarige de geheimen achter haar afgetrainde lichaam

Zie jij jezelf na je pensioenleeftijd nog in de sportschool staan? De Canadese Joan Macdonald bewijst dat het zéker kan. De 74-jarige is superfit en laat op social media zien hoe ze aan haar strakke lijf en spierballen komt. Dat is pas gezond oud worden!

Nooit te oud

Met de leeftijd komen vaak ouderdomskwaaltjes, zo ondervond ook Joan Macdonald drie jaar geleden. De Canadese had last van artritis en een hoge bloeddruk, waardoor traplopen een hele uitdaging werd. Voor Macdonald was dit de aanleiding om haar levensstijl volledig om te gooien. De toen 71-jarige meldde zich aan bij de spotschool, volgde een streng fitnessregime en ging letten op gezonde voeding. Met als resultaat dat de fitgirl nu een voorbeeld is voor jong en oud.

Fitness-influencer

Leeftijd is maar een getal, laat Macdonald zien met haar razend populaire fitness-accounts op social media. Op Instagram deelt de atlete bijna dagelijks haar workouts en positieve mindset. Met haar 880 duizend volgers mag Macdonald dan ook gerust een echte fitness-influencer noemen. Ook op YouTube is de fitgirl actief.

Lees verder op de volgende pagina en bekijk de foto’s van de sportende Joan.

Pagina 1/2