Déze acteurs gaan Meghan Markle en prins Harry spelen in de tv-film over hun liefdesverhaal

Harry en Meghan Markle

Wat vind jij van de casting?

De verloving van Meghan Markle en prins Harry maakt wereldwijd de tongen los. Zo legt Meghan haar taken neer als actrice en worden er diverse kiekjes uit de oude doos gehaald van een piepjonge Meghan. Ook is er een film over het verhaal van de tortelduifjes in de maak. Benieuwd wie in deze film gaan spelen? Lees dan snel verder.

Ga jij de film kijken?

De film
De verloving van Meghan en Harry blijft de gemoederen bezighouden. Iedereen wil meer weten over de aanstaande man en vrouw en hoe kan het ook anders dan dat het Amerikaanse televisienetwerk Lifetime hier een slaatje uit probeert te slaan? Het netwerk maakte eerder al een biografie over Simone Biles en Britney Spears. De makers laten er zeker geen gras over groeien, want degenen die de rollen van Meghan en Harry op zich gaan nemen zijn al gecast!

The Royal Love Story
De film heet -hoe toepasselijk- Harry & Meghan: The Royal Love Story. Het is nog niet bekend wanneer we de film kunnen zien, maar wat al wél bekend is, is wie in de film gaan spelen. Actrice Parisa Fitz-Henly kruipt in de huid van Meghan Markle. Murray Fraser gaat Harry spelen. Zowel de acteur als de actrice lijken ontzettend veel op degene die ze gaan spelen.

Het verhaal
De film staat in het teken van het romantische verhaal van de tortelduifjes. Zo zullen we zien hoe de twee elkaar hebben ontmoet -dankzij een gemeenschappelijke vriendin- en hoe overweldigend de media-aandacht is geweest. Het is nog niet bekend wanneer we de film kunnen zien, wel lijkt het erop dat de makers er alles aan doen om de film voor de bruiloft op 19 mei 2018 uit te zenden. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Lees ook: Dit is de hilarische reactie van Suits-collega Patrick Adams op de verloving van Meghan Markle

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Elle | Beeld: Commons Wikimedia, Mark Jones