Budgetwinkel Action verkoopt geweldige zwembanden en wij willen ze nu hebben!

zwembanden Action

Hoe leuk zijn deze zwembanden?

Zijn we een dagje vrij? Dan genieten we het liefst volop van de zon in Nederland. Lekker naar het strand of naar het zwembad waar we wat verkoeling kunnen opzoeken. Waar wat is er nu leuker dan genieten in het verkoelende water dan met een geweldige zwemband? Gelukkig helpt budgetwinkel Action ons met deze gezellige en vrolijke zwembanden!

Welke van de drie is jouw favoriet?

Drie soorten

Als we een favoriete budgetwinkel mogen aanwijzen die aan al onze wensen voldoet, dan is het de Action wel. En gelukkig denken ze ook aan hun klanten wanneer de temperaturen stijgen naar tropische waarden in Nederland. Deze week brachten ze namelijk drie verschillende zwembanden uit: de flamingo-, de eenhoorn- en de zeemeerminnenzwemband. Voor ieder wat wils dus!

Koopje

En wat we natuurlijk van de budgetwinkel gewend zijn is dat deze zwembanden met een prettig prijskaartje komen. Je scoort namelijk al één van deze zwembanden voor slechts €2,99! Echt een koopje dus. Online zijn ze helaas niet verkrijgbaar, dus je zal een Action in de buurt moeten opzoeken. Gelukkig zijn die er genoeg in ons kleine landje. Welke van deze zwembanden ga jij deze week nog scoren? Deel het met ons in de Facebook reacties!

zwembanden Action

Lees ook: Onderzoek wijst uit: door meer tijd met vriendinnen door te brengen leef je langer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: videostill