Het aftellen kan beginnen! Lidl komt een héél bijzondere champagne voor oud en nieuw!

champagne

Deze prijswinnende champagne is vanaf nu bij de Lidl verkrijgbaar!

3, 2, 1… De kerst is nog maar net voorbij en het aftellen voor het nieuwe jaar kan beginnen. Het leukste moment om klokslag twaalf uur op 31 december is natuurlijk het poppen van de champagne. Natuurlijk wil je dat zo’n fles champie lekker smaakt, van goede kwaliteit is én een zachtaardig prijsje heeft. 

Een champagne die aan al deze eisen voldoet? Deze prijswinnende champagne van de Lidl natuurlijk!

Prijswinnend
Als wij een flesje bubbels in ons mandje gooien pakt dit niet altijd even goed uit voor onze portemonnee. Gelukkig helpt budgetsupermarkt Lidl ons weer eens uit de brand. Er is namelijk een prijswinnende champagne uitgebracht, genaamd Champagne Brut Reserve Comte de Brismand. Zo chique als de champagne klinkt, zo lekker zou het ook moeten zijn. In de beschrijving over deze champagne staat het volgende beschreven:

“Een licht parelende mousse die in de champagneflûte duidelijk zichtbaar is. Bij het proeven van de wijn is de mousse zacht en waaiert deze uit door de gehele mond. Er zijn duidelijk smaken te proeven die te vergelijken zijn met de geur: appel, citrus en brood.”

Zacht prijsje
Aan de productomschrijving zal het in ieder geval zeker niet liggen. Deze bijzondere champagne van 750 milliliter is vanaf nu verkrijgbaar voor slechts €14,99! Dat wordt dus nog snel een tussenstop maken bij de Lidl voor oudjaarsdag en om 00:00 genieten van deze heerlijke alcoholische versnapering, samen met vrienden en familie!

Lees ook: Wijnliefhebbers opgelet: dé trend voor 2018 is… Zwarte wijn!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Geen 18? Geen alcohol

Bron: Fashion Lab | Beeld: Pexels