Allememachies: de auto van Bassie en Adriaan is te huur


Laat die limousine maar zitten

Heb je voor die ene gelegenheid echt even een auto nodig, maar heb je geen geld om er daadwerkelijk een te kopen of heb je verder simpelweg gewoon geen auto nodig? Maak je geen zorgen. Bassie en Adriaan to the rescue. Oké, het duo komt je niet echt uit de brand helpen, maar hun trouwe bak wel. Je kunt de auto van het artiestenduo nu namelijk huren.

Met deze auto maak je een memorabele entree.

Huren
Waar je ook naartoe wilt gaan, de auto van je jeugdhelden kan je er brengen. Al moet je het ding natuurlijk wel zelf besturen. De auto met rode stippen, die ook nog eens kan knipogen, kan nu gehuurd worden door jou. Informatie kan aangevraagd worden via deze site. En mocht je niet alleen de auto willen? Ook de iconische caravan van de clown en acrobaat zijn te huur!

Kosten
Huur je liever een wat grotere auto? Dan kun je bij autoverhuurbedrijf Visscher in Culemborg terecht, waar je een soortgelijke wagen kunt huren. Ga alleen niet met de bak door wild landschap crossen, dat kan-ie niet aan. De Talbot Matra Rancho heeft zijn beste jaren al gehad en daarom kun je het niet te bont maken in de bak van Bassie en Adriaan. Volgens het autoverhuurbedrijf, waar je de auto kunt huren, zwalkt de auto wel wat over de weg. Het is dus wel oppassen geblazen.

Lees ook: Nee! Verdwijnt deze populaire serie van Netflix?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Beautify, Bassie-Adriaan, Visscher | Beeld: Videostill