Ka-ching: dit bedrijf zoekt een pantoffeltester én betaalt je ervoor

De perfecte manier om tijdens de lockdown een extra zakcentje te verdienen

Momenteel hangen we allemaal en masse rond in huis (want: lockdown). Om het binnenhuis wat comfortabeler te maken, lanterfanten we maar met pantoffels aan onze voeten. En voor die mensen hebben we leuk nieuws: je kunt nu namelijk knaken verdienen door pantoffels te testen.

Twee pantoffeltesters

Wil je geld verdienen met op sloffen rondsloffen? Dan moet je bij Bedroom Athletics zijn. Vorig jaar zette het bedrijf de vacature al uit, maar nu is de slaapkamerexpert op zoek naar twee nieuwe mensen om het pantoffeltestteam te versterken. Iemand om sloffen voor vrouwen te testen en iemand om sloffen voor mannen te testen – we hebben geen idee wat voor verschil dat nu weer maakt, maar goed, we gaan erin mee.

Salaris

Hoewel je er niet je huur mee kunt bekostigen, kun je als heuse sloffentester toch een leuk zakcentje verdienen. Niet alleen krijg je een gratis paar sloffen (wat al fantastisch is), maar daarnaast krijg je er ook nog eens 333 pond per maand voor. Op jaarbasis is dat toch bijna 4000 pond, wat neerkomt op ongeveer 4450 euro. Kun je leuk van op vakantie – zodra het weer kan, natuurlijk.

Dekentjes én kussentjes

Voor het testen van de sloffen is het belangrijk dat je het schoeisel twee dagen per maand 12 uur draagt. Daarnaast krijg je niet alleen sloffen opgestuurd, maar test je ook dekentjes en kussentjes. Heer-lijk!

Solliciteren

Denk jij nu: dit is dé vacature voor mij? Ga dan naar de website van Bedroom Athletics, vul het formulier in en laat hen weten waarom jij de perfecte tester zou zijn. Solliciteren kan tot en met eind februari, dus je hebt nog even de tijd om op de perfecte motivatie te broeden. Good luck!

Lees ook: Net verhuisd? Met deze 9 tips creëer jij snel een gezellig thuis

Bron: Metro | Beeld: Pexels, Rodrigo