Deze belangrijke les moet je deze maand leren volgens je sterrenbeeld

Klopt het bij jou?

Dat het leven lang niet altijd over rozen gaat, moge duidelijk zijn. Zo heeft iedereen te maken met ups en downs. Helaas heb je op lang niet alles invloed in je leven. Wat je wel kunt onthouden, is dat je van tegenslagen in het leven kunt leren. Deze les leer je deze maand per sterrenbeeld.

Dit moet je leren per sterrenbeeld.

Ram

Je hoeft overal niet altijd het beste in te zijn. En je hoeft ook niet altijd alles alleen te doen. Het is goed om eens competitief te zijn. Toch is het soms beter om iets los te laten en een compromis te sluiten. Deze maand kom je erachter hoe belangrijk teamwork is. Dit kan zijn op je werk, in je liefdesleven of in een vriendschap.

Stier

Neem eens een pauze! Je loopt jezelf de laatste tijd regelmatig voorbij. Je bent het gewend om altijd 110 procent te geven. Dit is een goede eigenschap, alleen weet je daardoor niet goed je grenzen aan te geven. Je vindt het fijn om hard te werken. Probeer in het vervolg toch wat sneller aan de rem te trekken. Neem wat vaker een momentje om bij te komen en nieuwe energie te krijgen.

Tweelingen

Alles moet van twee kanten komen. In een vriendschap en in een relatie. Je leert deze maand dat je geen tijd en behoefte meer hebt om waardering en liefde in een eenzijdige relatie te steken. Ga een gesprek aan met degene die ervoor zorgt dat jij je niet gewaardeerd voelt. Grote kans dat een grote last van je schouders valt.

Kreeft

Als iemand niks wil missen, dan is het wel de Kreeft. Je stuitert van hot naar her om overal bij te zijn. Bovendien doe je je best om er altijd voor iedereen te zijn. Hartstikke lief van je, alleen heb je niet de tijd om naar elke sociale aangelegenheid te gaan én er voor iedereen te zijn. Hierdoor laat je weleens steken vallen. Zo kom je regelmatig te laat en vergeet je afspraken. Je leert deze maand dat je vaker ‘nee’ moet zeggen en dat je echt maar één ding tegelijk kunt doen.

Leeuw

Je had de laatste tijd een paar tegenslagen op het werk. Ga echter niet bij de pakken neerzitten en zet je schouders eronder. Je hebt altijd hard gewerkt en je komt er deze maand achter dat hard werken wordt beloond. Je leert dat niets in het leven makkelijk is, maar dat je met wilskracht alles kunt bereiken.

Maagd

De Maagd heeft van nature een goed hart en wenst iedereen altijd het beste toe. Zo geef je mensen – die het niet altijd verdienen – weleens een tweede kans, maar stellen ze je teleur. Deze maand leer je dat mensen niet altijd veranderen en leer je dat je vaker voor jezelf moet kiezen.

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2