Dit zijn jouw beste eigenschappen volgens je sterrenbeeld

beste eigenschappen

Dit zijn jouw meest positieve kanten

Hoe goed ken jij jezelf eigenlijk? Weet je precies hoe je in elkaar steekt? De kans is groot van niet! We zijn vaak best streng voor onszelf en focussen vaak vooral op onze negatieve kanten. Toch is het af en toe ook best fijn om iets positiefs over jezelf te horen. Je sterrenbeeld vertelt je precies wat jouw beste eigenschappen zijn. Misschien geeft het je zelfvertrouwen een boost!

Dit is volgens je sterrenbeeld het leukste aan jou!

Ram (20 maart – 19 april)

De ram is een echte dare devil en is bijna nergens bang voor. Jij gaat avonturen en risico’s niet uit de weg. Met jouw enthousiasme weet je andere mensen mee te trekken in jouw plannen. Je bent een natuurlijke leider en je neemt graag initiatief bij nieuwe projecten. Ook neem je nieuwe uitdagingen maar al te graag aan en gebruik je je passie om je doelen te bereiken.

Stier (20 april – 20 mei)

Een stier onderscheidt zich door zijn doorzettingsvermogen. Je kunt in het begin nog weleens de kat uit de boom kijken, maar wanneer je ergens aan begonnen bent, ben je niet meer te houden. Je bent niet bang om hard te werken en je doet er alles aan om je doelen te bereiken. Opgeven komt niet in jouw woordenboek voor. Daarnaast ben je realistisch, geduldig en loyaal. Je helpt graag anderen uit de brand.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn het meest nieuwsgierige sterrenbeeld. Je zoekt graag alles tot in detail uit en je oordeelt niet snel, daarvoor ben je te open minded. Mensen komen hierdoor altijd graag naar jou toe met hun verhaal en ze weten dat ze bij jou terecht kunnen voor goed advies. Je hunkert naar het opdoen van kennis, bent intelligent en een echte duizendpoot.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn ontzettend gevoelig en kennen zichzelf door en door. Misschien ben je wel erg gericht op je emoties, maar je weet ze wel altijd goed onder controle te houden. Je vertrouwt op je intuïtie en je bent gek op spontane ideeën. Je familie en vrienden zijn het allerbelangrijkst voor je en je voelt de drang om goed voor ze te zorgen. Soms cijfer je jezelf hierin te veel weg, maar dat je de belangen van anderen vooropstelt, maakt jou ook weer een heel lief en fijn persoon.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een leeuw is altijd de vrolijkheid zelve. Je bent open en extravert en vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Je staat graag in het middelpunt van de belangstelling en je vermaakt iedereen met grappige verhalen en imitaties. Een andere positieve eigenschap is jouw eerlijkheid. Je doet je niet anders voor dan je bent en je zegt waar het op staat. Hierdoor weten mensen precies wat ze aan je hebben.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden zijn echte aanpakkers. Je bent altijd voorbereid, georganiseerd en gefocust en je houdt ervan je handen uit de mouwen te steken. De kans is groot dat de mensen om je heen op je leunen. Moet er een vakantie geboekt worden? Laat dat maar aan jou over: jij regelt het en zoekt alles uit. Je hebt oog voor detail en een groot analytisch vermogen, waardoor je zelfs de grootste problemen kunt oplossen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen zijn vriendelijk en rustig. Waar je ook gaat, jij weet overal de vrede te bewaren. Je bent eerlijk, oprecht en je kunt slecht tegen onrecht. Jij zult niet snel overhaaste of impulsieve beslissingen nemen en je denkt over alles goed na. Door je zachtaardige natuur heb je bovendien altijd oog voor anderen en stel je hun belangen voorop.

Lees snel verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2