Dit zijn jouw beste eigenschappen volgens je sterrenbeeld

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De schorpioen is een krachtig sterrenbeeld met veel diepgang. Jij bent de filosoof in elk gezelschap en zoekt altijd naar diepere betekenissen. Hierdoor heb je een sterke intuïtie ontwikkeld en luister je altijd naar je gevoel. Door jouw focus blijf je op het rechte pad, zonder je af te sluiten voor nieuwe ervaringen en avonturen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn optimistisch en open. Jij staat vol goede moed in het leven en steekt de mensen om je heen aan met jouw onuitputtelijke enthousiasme. Iedereen wordt vrolijk van jou en daarom zijn mensen graag bij jou in de buurt. Je hebt een sterke behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid en vaart graag je eigen koers. Je laat je niet snel beïnvloeden door anderen en bent eerlijk en direct.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De steenbok onderscheidt zich door zijn eindeloze ambitie. Je bent een harde werker en houdt je doelen altijd in het vizier. Jij laat je niet leiden door emoties, maar door logisch nadenken. Hierdoor maak je altijd goede en weloverwogen beslissingen. Toch is het met jou niet altijd een serieuze bedoening: je weet een goede balans te vinden tussen werk en plezier maken.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn echte helden. Door jouw grote empathische vermogen sta je dag en nacht voor iedereen klaar en schiet je mensen graag te hulp. Je pleit voor gelijkheid en acceptatie en je zet je graag in voor een betere wereld. Hierbij vind je het niet erg om af en toe wat rebels te zijn. Door jouw onafhankelijkheid en duidelijke visie krijg je bijna alles voor elkaar.

Vissen (19 februari –  20 maart)

Vissen zijn sympathieke mensen met een oude ziel. Je was er al op jonge leeftijd achter hoe de wereld in elkaar steekt en je bent gevoelig voor de energie van anderen. Hierdoor heb je het snel door als anderen iets dwarszit en ben je een kei in het peilen van emoties. Deze eigenschap maakt van jou een sociale en fijne vriend(in). Jouw gevoeligheid maakt je bovendien ook nog eens enorm creatief.

Pagina 2/2

Lees ook: Herfstdipje? Hiervan krijg je volgens je sterrenbeeld weer energie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Bedrock | Beeld: Unsplash