Dream job alert: betaald krijgen om in 12 dagen 24 kerstfilms te kijken

vacature kerstfilms kijken

Als dit geen droombaan is, weten wij het ook niet meer!

Kerstfilms, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Die heerlijke zoetsappige films kunnen we de hele maand december – en stiekem ook al in november – non stop doorkijken. Maar wat als je hier ook nog eens flink betaald voor krijgt? Geloof ons, het is mogelijk!

Voor wie is dit de ultieme droombaan?

Vacature Hallmark

Wie geen genoeg kan krijgen van kerstfilms kan vanaf nu solliciteren bij Hallmark. Het bekende bedrijf van onder andere de gezellige kerstkaarten looft namelijk 1000 dollar uit aan degene die 24 kerstfilms in 12 dagen wil bekijken. Als eis stelt het bedrijf dat de persoon tot 25 december alle films heeft bekeken en zijn of haar ervaringen vastlegt en deelt op social media. Bij de gedeelde berichten dienen de hashtags #coutndowntochristmas en #hallmarkdreamjob gebruikt te worden. Schrijf tenslotte een korte recensie over elke film zonder spoilers weg te geven en je hebt je geld verdiend. Kat in ’t bakkie, toch?

Eisen

Naast de royale 1000 dollar die je ontvangt voor je inzet en werk, krijg je van Hallmark ook nog eens de nodige warme choco, kerstkoekjes, kerstverlichting en een mini kerstboom om thuis in de kerstsferen te komen. Het bedrijf stelt als eis dat de sollicitant een groot kerstfanaat is en ouder dan 18 jaar is. Het enige nadeel? Je moet ook woonachtig zijn in de Verenigde Staten… Misschien kun je de vacature doorsturen naar familie of vrienden die in Amerika wonen? Gegarandeerd scoor je hier punten mee! Bekijk de vacature van Hallmark hier.

Lees ook: Altijd al willen werken voor het koningshuis? Dat kan dankzij deze vacature

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Women’s Health  | Beeld: Max Pixel