Bibi Breijman verrast dochter Teddy met bijzonder verjaardagscadeau

Bibi

De kleine spruit is alweer één jaar geworden

Wat vliegt de tijd! De kleine Teddy, dochter van Bibi Breijman en Waylon, mocht gisteren alweer één kaarsje uitblazen. Dat bijzondere moment lieten de trotse ouders natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij gaan. Bibi zette haar kleine meid in het zonnetje met een bijzonder cadeau.

Wat worden ze toch snel groot!

Teddy

Bibi verraste haar jarige dochtertje gisteren met een bijzonder cadeau. De vlogster maakte – hoe kan het ook anders – een mierzoete video speciaal voor haar kleine meid. Hierin komen alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar voorbij. “Het ene moment knap je uit elkaar van geluk, het andere moment knap je uit elkaar omdat je in het ziekenhuis ligt van ellende. Slaap je in de tuin omdat je je eigen geur niet kan verdragen, maar smacht je naar zes haringen met warme chocomel”, vertelt Bibi tussen de beelden door.

Gedichtje

In het filmpje deelt de trotse moeder ook een persoonlijke boodschap voor haar dochter, in de vorm van een gedichtje. “Oogjes als amandeltjes, kuiltjes als je lacht. Mijn favoriete knuffeltje, je huidje voelt zo zacht. Jouw geurtje dat ik dragen wil, voor eeuwig dicht bij mij. En als je slaapt dan slaap ik niet, ‘tis zonde van de tijd. Ook al groei je nog zo hard en ben je er pas net, jij bent en blijft mijn kleine wereld voor altijd… mijn lieve kleine Ted.” Dit versje schreef de YouTube-ster toen Teddy nog maar een paar dagen oud was. “Ik kan niet geloven dat dat nu alweer een jaar geleden is”, vertelt Bibi verwonderd in de video.

Engeltje

Ook papa Waylon liet van zich horen op Instagram. Hij deelde enkele schattige opnames van de kleine spruit en schreef hierbij: “Je kwam als een duveltje uit een doosje en werd mijn engeltje voor altijd… Happy 1st birthday to the sweetest of all sweethearts!” Onder de video stromen de felicitaties binnen.

Lees ook: Merel Westrik roept vrouwen op om menstruatie-armoede tegen te gaan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill