Bingen maar: de gehele Fifty Shades-reeks komt deze maand op televisie

fifty shades-reeks bingen

Met wie ga jij deze filmreeks bingen?

We kunnen uren over de films van de Fifty Shades-reeks kletsen. Het is duidelijk een gevalletje you either love it or hate it. Ben jij wel te porren voor wat hete scènes en een ontzettend aantrekkelijke Christian Grey? Dan hebben wij goed nieuws: de gehele reeks is deze maand te zien op Net5. 

Drietal films

Misschien wist je het nog niet, maar de Fifty Shades-reeks bestaat uit een drietal films. Na Fifty Shades of Grey volgde Fifty Shades Darker, waarna de trilogie eindigde met Fifty Shades Freed. In elke film schitteren Anastasia Steele (Dakota Johnson) en Christian Grey (Jamie Dornan) op het witte doek. En geloof ons: daar krijg je het warm van.

Wat staat je te wachten

Weet jij niet zo goed waar de Fifty Shades-films over gaan? Dan is het tijd voor een korte samenvatting. Het onverwachtste liefdesverhaal tussen Christian en Anastasia start in het eerste deel, waarna er een hoop romantiek, lust en spanning te zien is. Christian introduceert de wereld van BDSM aan zijn nieuwe liefde, waarna de onschuldige Anastasia een hele nieuwe kant van zichzelf ontdekt. In het tweede en derde deel wordt het verhaal vervolgt en krijgt dit liefdesverhaal een hele andere – en heftigere – wending.

Te zien op Net5

We willen maar al te graag verder in de details treden, maar dat gaan we niet doen. De gehele Fifty Shades-reeks is deze maand namelijk te bewonderen op Net5. Je bekijkt het eerste deel (Fifty Shades of Grey) op 30 januari om 20.30 uur. Het tweede deel (Fifty Shades Darker) op donderdag 6 februari om 20.30 uur en het derde deel (Fifty Shades Freed) op donderdag 13 februari om 20.30 uur.

Lees ook: Zangeres Maan deelt eerlijke foto van huilbui op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld: BSR Agency, Reporters BV