Bizar: dankzij déze groente krijg je prachtige, volle wenkbrauwen

wenkbrauwen

Voor degenen die altijd al volle wenkbrauwen wilde hebben

Nadat menig celebrity in de jaren ’90 de dunner dan dunste wenkbrauw debuteerde op de rode loper, werd wenkbrauwen als potloodstreepjes uiterst populair. Veel mensen werden overijverig met de pincet en wilden ook met een magere wenkbrauw rondlopen. Echter is een dikke wenkbrauw anno 2017 weer helemaal terug!

Hoewel we weten dat trends komen en gaan, lijkt het erop dat de volle wenkbrauwen nog wel even hip blijven. Helaas is niet iedereen gezegend met volle borstels, maar gelukkig kun je die wel krijgen dankzij dít bijzondere trucje.

Het enige wat je nodig hebt om je wenkbrauwen naar perfectie te transformeren is een ui! Ja, je gaat ui op je wenkbrauwen smeren. Uit een onderzoek blijkt dat een ui ervoor zorgt dat je geliefde wenkbrauwen sneller groeien én voller worden. Deze techniek werkt ook voor lokken. Je haren ruiken er niet zo lekker door, maar die geur neem je maar voor lief. Toch?

Wat moet je doen?

  • Snijd een schijfje van de ui af en masseer deze over je wenkbrauwen. Snijd eventueel nog wat kleine inkepingen in het stukje, zodat er wat meer sap uitkomt.
  • Laat het uiensap vervolgens opdrogen.
  • Was het uiensap daarna met een milde cleanser van je wenkbrauwen af.
  • Doe dit iedere dag voor ongeveer twee weken en je zult zien dat je wenkbrauwen razend snel groeien.

Let op: gebruik de ui niet voor je wimpers! Ook je wimpers gaan sneller groeien van uiensap, maar als je je wimpers van uiensap wilt voorzien, komt er geheid wat van het sap in je ogen. En dat prikt ontzettend! Houd de ui daarom bij je ogen uit de buurt.

Lees ook:

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Elle | Beeld: Pixabay