Zien: pientere blindengeleidehond neemt baasje mee naar zijn lievelingswinkel

blindengeleidehond

Zo schattig!

Honden staan niet alleen bekend als de beste vriend van de mens, maar het zijn ook nog eens behoorlijk slimme dieren. Niet zo gek dat ze belangrijke taken voor hun rekening nemen, denk aan het helpen van de politie. Tevens zijn de honden niet op hun achterhoofd gevallen, zo blijkt maar weer uit de video waarin een blindengeleidehond zijn baasje meeneemt naar zijn lievelingswinkel.

De beste video die je vandaag zult zien!

Virale video

De 22-jarige Amerikaanse Michele nam dit weekend een video op waarin te zien was dat de blindengeleidehond van haar zus, de 20-jarige Daniëlle, haar stiekem meeneemt naar een dierenwinkel. Michelle plaatste de video waarin het tweetal de winkel genaamd Cool Dog Gear inliep op Twitter met de tekst: “De blindengeleidehond van mijn zus loopt altijd zijn favoriete winkel binnen, zonder dat mijn zus het weet. Ik hou van honden.” Binnen no time ging de tweet viraal.

Ondeugend

Het is niet de eerste keer dat de trouwe vierpoter besluit een dierenwinkel in te lopen, zo vertelt Michele aan Buzzfeed. Zo had haar vader al een keer gezien dat de hond de winkel binnenliep, zonder dat zijn baasje het wist. De video is inmiddels al duizenden keren bekeken. Tevens laat Michele weten dat de hond verder altijd loyaal is naar zijn baasje.

Bekijk de video hieronder!

Lees ook: Goed nieuws voor hondenliefhebbers! Heb je een hond? Dan leef je langer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LINDAnieuws | Beeld: Pexels