Geen ‘blue monday’ maar een ‘blue week’? Déze 8 films fleuren je sowieso op!

blue

Een goed humeur binnen anderhalf uur

Deze week was het weer tijd voor de depressiefste dag van het jaar; blue monday. Op deze derde maandag van januari zijn de feestdagen nog maar een vage herinnering en zijn we ook allang weer gestopt met die goede voornemens van ons. Buiten is het koud, nat en donker en zin in dingen ondernemen hebben we niet. Kortom: bah. 

Heb je nu zin om jezelf even lekker op te vrolijken? Ga dan eens dit leuke rijtje af; na het zien van deze films krijg jij sowieso een zonnig humeur!

1. The Notebook
Zin in een avondje ouderwets zwijmelen? Dan moet je The Notebook eens kijken. De hoofdrollen worden vertolkt door Ryan Gosling en Rachel McAdams en het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nicholas Sparks.

2. Friends With Benefits
Mila Kunis en Justin Timberlake -ja echt- spelen in deze film twee vrienden die samen besluiten om af en toe met elkaar naar bed te gaan, zonder verwachtingen over een relatie. Maar kan dat eigenlijk wel?

3. That Awkward Moment
Drie vrijgezelle vrienden besluiten een pact te sluiten om zoveel mogelijk leuke dingen te doen voor hun vrijgezelle bestaan over is. Maar dan ontmoetten ze allemaal een leuk meisje en bestaat de kans dat het pact verbroken wordt. Wie trekt als eerste de stekker uit het pact?

4. Hairspray
Deze film heeft alles wat je nodig hebt op een slechte dag: Zac Efron, dans, vrolijke liedjes en een zoetsappig verhaal. Need we say more?

5. The Holiday
In The Holiday volgen we twee vrouwen die allebei niet tevreden zijn over hun leven. Een break, dat is wat ze nodig hebben. Amanda (Cameron Diaz) besluit voor de vakantie van huis te ruilen met de onbekende Engelse Iris. Ze nemen tijdelijk elkaars huis én leven over. Een heerlijke film!

6. 27 Dresses
Jane (Katherine Heigl) is een prachtige jonge vrouw die al 27 keer bruidsmeisje is geweest bij vrienden, vriendinnen en kennissen. Maar als haar zus dan ook nog een verloving aankondigt met de man op wie Jane al jaren stiekem verliefd is, is voor haar de maat vol.

7. Eat Pray Love
Ellzabeth Gilbert (Julia Roberts) heeft eigenlijk alles: een echtgenoot, een prachtig huis en een succesvolle carrière. Toch knaagt er altijd iets en voelt ze zich continue paniekerig, gespannen, verdrietig en verward. Om zichzelf te vinden gaat ze scheiden van haar men en een jaar lang in haar eentje op reis. Een prachtig verhaal voor de moderne vrouw die alles heeft, maar toch niet helemaal gelukkig is.

8. La La Land
Ryan Gosling, prachtige kostuums, de leukste nummers en een ingenieus verhaal. Er is geen reden dat je deze film niet moet kijken, dus mocht je dat nog niet hebben gedaan, hophop!

Lees ook: OMG: deze geniale Netflix-truc maakt het kijken van films en series nóg leuker!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash