Vrouw zegt bruiloft af na heftige ontdekking in zoekgeschiedenis verloofde

bruid-zegt-bruiloft-af

‘Het is onwerkelijk hoe hard en gevoelloos iemand kan zijn’

Het zal je maar gebeuren: je bruiloft is in zicht, maar je komt er achter dat je partner al die tijd tegen je heeft gelogen. Het overkwam de Amerikaanse Claire Dalton. De bruiloft was al helemaal gepland. Claire zag echter iets op de telefoon van haar verloofde waardoor ze de bruiloft niet door kon laten gaan.

Geloof

“Het is nu een jaar geleden dat mijn wereld instortte”, deelt Claire aan LoveWhatMatters. De gelovige Claire dacht dat ze eindelijk de persoon had gevonden met wie ze een familie kon stichten. Het geloof speelt dan ook een grote rol in haar leven. Ze droomt over een relatie net als die van haar zussen. De relaties van haar zussen zijn namelijk gebaseerd op geloof, normen en waarden en geduld. Claire dacht dit te hebben gevonden bij haar verloofde.

Afstandelijk

Een week voor haar trouwdag, zat ze met haar verloofde op de bank en leek er niets aan de hand. “Ik hield enorm van hem. We waren voor onze relatie al drie jaar vrienden. Hij leek de perfecte man te zijn”, deelt Claire. Toch voelde er iets niet pluis. Haar verloofde gedroeg zich afstandelijk. “Toen ik ernaar vroeg, reageerde hij dat er niets aan de hand was”, legt Claire uit. Ze dacht dat ze wantrouwig werd door de aankomende bruiloft. “Dus ik heb het gevoel maar weggestopt.”

Per toeval

Tot ze een keer per toeval zijn telefoon pakte in plaats van haar eigen telefoon. “Ineens zag ik de zoekgeschiedenis. Er stonden verschillende tabbladen open met 18+-video’s”, gaat Claire verder. Ze confronteerde haar verloofde met haar ontdekking, maar hij reageerde heel kalm. “Hij verzekerde mij dat het van zijn broer was, en dat zijn broer een probleem had”, zegt Claire.

Uren gepraat

Claire en haar verloofde hebben daarna uren gepraat. “Hij kreeg het bijna voor elkaar om mij te overtuigen dat hij daar niet naar keek.” Toch voelde Claire dat er iets niet goed was. Toen ze die avond weer thuis kwam, leek het alsof er nog steeds iets in de lucht hing. En ze kon maar niet plaatsen wat dat was.

Via een telefoongesprek

Tot ze gebeld werd door haar verloofde. Hij vertelde hoe het werkelijk zat en dat hij de 18+-video’s bekeek. “Voordat ik iets kon zeggen, viel mijn telefoon uit mijn handen”, zegt Claire. Ze kon het niet geloven. Hij wist namelijk hoe ze over 18+-video’s denkt en dat past volgens Claire niet in een gezonde en stabiele relatie.

Grote bruiloft

Uiteindelijk heeft Claire de bruiloft afgeblazen. De bruiloft was al helemaal gepland en zou met 300 gasten een groot evenement worden. Ze heeft alle gasten afgebeld en de echte reden verteld waarom het niet doorgaat. Volgens Claire moet iedereen namelijk de waarheid weten. “Ik kan nog steeds niet geloven dat hij mij recht in de ogen aankeek en loog. Het is onwerkelijk hoe hard en gevoelloos iemand kan zijn”, eindigt Claire haar bericht.

Veel reacties

Claire kreeg op haar bericht veel gemengde reacties. Voor veel lezers van LoveWhatMatters is het bekijken van 18+-video’s namelijk geen reden om een bruiloft af te blazen. Toch staat Claire achter haar besluit. Ze heeft veel steun gekregen van haar geloof en kan het nu allemaal een plekje geven. Begrijp jij de keuze van Claire?

Lees ook: Australische bruiloft kwam ondanks overstroming op magische wijze goed

Bron: Fem Positive | Beeld: Pexels