Heftig: Christina viel 230 kilo af maar is ongelukkiger dan ooit tevoren

Ze wordt overal achtervolgd door angst en onzekerheid

Wanneer je overgewicht hebt en je valt een enorme hoeveelheid kilo’s af, dan staat de toekomst voor je open. Je kunt immers vrijer bewegen, voelt je gezonder en zou dan ook gelukkiger moeten zijn. Maar dat dat niet perse zo hoeft te zijn bewijst Christina, die 230 kilo afviel en ongelukkiger is dan ooit tevoren. 

In het TLC-programma My 600 lb Life was te zien dat ze 530 pond afviel door een maagverkleining, maar de vrouw is nog nooit zo ongelukkig geweest als nu.

Echtgenoot weg

Christina zou blij moeten zijn met het resultaat van de operatie en al haar harde werk. Toch bleek dit naderhand niet het geval. Doordat ze zoveel gewicht verloren had, verloor zij ook haar echtgenoot. Toen ze nog veel dikker was, kon ze namelijk niks zelf. Ze was compleet afhankelijk van haar man. Toen ze dingen weer zelf kon doen, was haar man de controle over haar verloren en dat kon hij niet aan. Hij verliet haar en dat was nog maar het begin van alle ellende.

Onzekerheid

Toen Christina voor het eerst te zien was bij het programma, woog ze 320 kilo. Dit heeft ze nu teruggebracht tot een gewicht van 83 kilo en wij vinden dat dat echt een staande ovatie waard is. Toch kan zij zichzelf niet anders zien dan dik. Ze snapt niet hoe haar nieuwe vriend haar mooi kan vinden en is heel bang dat ze een terugval krijgt. Ze heeft periodes waarin ze zichzelf uithongert en bang is voor het eten. Dit is de nieuwe uitdaging in haar leven en wij hopen intens dat haar zelfbeeld beter wordt en dat ze weer durft te genieten.

Wij vinden dat ze er fantastisch uit ziet!

Lees ook: Zó zagen Willem-Alexander en Máxima er vroeger uit!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Blasting news | beeld: videostills my 600 lb life