Zo cool! 103-jarige oma laat haar eerste tatoeage zetten

oma eerste tatoeage

De vrouw heeft wel een héél bijzondere tattoo gekozen

Je bent nooit te oud om te leven, bewijst deze oma. De 103-jarige Dorothy Pollack werkt sinds de lockdown haar bucket list af. Haar eerste avontuur: een tatoeage. 

Grote liefde

Dat moet wel een bijzondere tattoo zijn geworden, horen we je denken. Nou en of. De 103-jarige Pollack heeft sinds kort een kikker op haar arm. “Het enige waar ik meer van houd dan van bier en burgers”, aldus de vrouw.

Verpleegtehuis

In juni blies Pollack 103 kaarsjes uit in een verpleeghuis in Muskegon, Michigan (Verenigde Staten). Hier heeft ze de afgelopen maanden in isolatie doorgebracht vanwege het coronavirus. “Door corona zat ze maandenlang in een soort gevangenis”, aldus kleindochter Teresa Zavitz-Jones. “Haar verpleegster vertelde ons dat ze heel erg depressief was. Wij mochten haar eerst niet zien, dus we hadden geen idee hoe slecht ze eraan toe was. Ze is redelijk doof, dus bellen hielp ook niet.”

Eerste tattoo

Niet lang na de lockdown wist de 103-jarige vrouw wat ze wilde doen: een tatoeage laten zetten. “Het was best spannend. Mijn kleinzoon probeerde me al tijden over te halen, maar ik wilde het nooit doen. Ineens had ik zoiets van: ik wil een tattoo. En als het kan, van een kikker. Want ik houd van kikkers”, lacht de vrouw. Dat ze het spannend vond, was niet te zien. Ze vertrok geen spier toen de tattoo gezet werd.

Benieuwd hoe de tattoo eruit is komen te zien? Je ziet het op de volgende pagina!

Pagina 1/2