De ultieme shopping route voor een weekend naar Parijs met vriendinnen

Parijs

Tijd voor een girls getaway!

Ben je degene die het vriendinnenweekend gaat organiseren? En hebben jullie afgesproken een keer écht goed uit te pakken? Dan mag een tripje naar Parijs eigenlijk niet ontbreken. Shoppen, cultuur en architectuur komen perfect samen in de stad van de romantiek. Hierdoor vermaak je je erg makkelijk een (lang) weekend in de Franse hoofdstad. Wij vertellen je hoe je het beste een shopping weekend in Parijs kunt plannen.

Samenwerking

Verken de gezellige boetiekjes en leuke terrasjes in Marais

De eerste stap die je kunt zetten? Dat is het boeken van de vliegtickets Parijs op de data wanneer iedereen kan. Daarna kun je aan de slag met het zoeken van de accommodaties en het maken van de reisplanning. Een van de leukste wijken om te overnachten, is Marais. Je bent op een steenworp afstand verwijderd van de Seine en ervaart hier het echte en authentieke Parijs. Slenter langs de gezellige boetiekjes en maak hier en daar een culinaire stop. De gezellige bistro’s met gietijzeren setjes nodigen meteen uit om even een pauze in te lassen.

Kijk je ogen uit bij de meest luxe zaken ter wereld in Parijs

Maar Parijs staat natuurlijk ook bekend om de meest luxe designermerken. En deze zijn dan ook rijkelijk vertegenwoordigd in de hele stad. Flaneer langs de decadente winkels en bekijk de mooiste etalages die je ooit in je leven hebt gezien. Hier weet je zeker dat je de nieuwste trends in de mode tegen gaat komen. En hierdoor kun je ook meteen weer erg gericht gaan shoppen in de leukste Franse boetiekjes van de stad.

Slenter over de meest prestigieuze laan van Parijs: de Champs-Élysées

Denk je aan een reisje naar Parijs, dan denk je misschien al snel aan het bekijken van de Eiffeltoren en Jardin du Luxembourg. Maar er is nog een andere belangrijke highlight die je zeker gezien moet hebben tijdens een weekend naar Parijs met vriendinnen. De Champs-Élysées is de breedste en meest prestigieuze laan van de stad. Maar het is ook de iconische plek waar de Tour de France eindigt. Voor fashion liefhebbers en sportliefhebbers is dit dus enorm leuk om een keer gezien te hebben.

Ga je binnenkort aan de slag met het maken van je vakantieplanning in Parijs?

Lees ook: Jelka: ‘Op onze vakantie betrapte ik mijn man intiem met een andere vrouw’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Pexels