De vlag kan uit bij de familie Nagelkerke uit Een Huis Vol

nagelkerke een huis vol

‘Een super trotse papa en mama hier!’

Geweldig nieuws voor de familie Nagelkerke uit Een Huis Vol! Zoon Noud is namelijk geslaagd voor zijn eindexamens, zo deelt de trotse familie op hun Instagram.

Geslaagd

De Nagelkerkjes geven op hun Instagram-profiel dagelijks een update over wat er in hun drukke gezinsleven allemaal gebeurt. Woensdag stond deze, geheel terecht, in het teken van Noud. Hij is namelijk geslaagd voor zijn eindexamen! “Een super trotse papa en mama hier!”, schrijven Sofie en Jan. “Noud is gewoon geslaagd! Het is bekend dat Noud naar school gaat vreselijk vindt. Altijd erachteraan zitten om zijn huiswerk te maken, zorgen dat hij leert voor toetsen (wat hij vervolgens toch niet deed), het de leraren niet makkelijk gemaakt met zijn houding / gedrag in de klas. Ieder jaar net over of een bespreek geval.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Familie Nagelkerke (@denagelkerkjes)

Noud moest dus nog even flink aan de bak. “Vanaf januari gezegd dat hij echt even een eindspurt moet gaan maken om een kans te hebben om te slagen”, delen Jan en Sofie. “Anders nog een jaar overdoen en dat drong door: het laatste wat hij zou willen is nog een vol jaar school. Hij is dus voor de sprint gegaan inclusief bijlessen na schooltijd en zie hier het resultaat: geslaagd zonder her!”, aldus de trotse ouders. “Klaar voor een nieuw hoofdstuk, hetzelfde pad wat zijn zus en broer volgen, waarbij hij 1 dag in de week naar school gaat en verder gaat werken bij ons in het bedrijf. De derde van onze kinderen die de bakkerij opleiding gaat volgen.” Van harte gefeliciteerd, Noud!

Lees ook: Lieke van Lexmond open over afwezigheid: ‘Was geen vrijwillige keuze’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Instagram, Een Huis Vol