Deze vier sterrenbeelden hebben altijd geluk

Sterrenbeelden geluk

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

De een heeft regelmatig pech en weer een ander lijkt altijd geluk te hebben. Sommige mensen zijn echte geluksvogels en het zou zomaar eens kunnen dat zij tot een van deze vier sterrenbeelden behoren. Het geluk lacht deze sterrenbeelden namelijk altijd toe. 

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen hebben altijd geluk, waar ze ook zijn. Zo winnen ze met gemak een potje poker of hebben ze een goed Staatsloterij-lot gekocht. Rammen zijn positief ingesteld en geven niet snel op. Dit is dan ook een van de redenen waarom ze vaak geluk hebben. Ze hebben namelijk niet alleen geluk, ze creëren hun eigen geluk.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen is altijd op de juiste plek, op het juiste moment. Wordt er ergens gratis ijs uitgedeeld? De Schorpioen is er toevallig bij. Schorpioenen kunnen vaak aanvoelen wanneer er iets leuks aankomt. Vaak hebben ze niet gevraagd om een gratis product of dat ene leuke uitje, maar komt het gewoon op hun pad.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Ook Vissen zijn sterrenbeelden die vaak geluk hebben in hun leven. Is jouw sterrenbeeld Vissen, maar ervaar je helemaal niet zoveel geluk? Wacht geduldig af. Soms moet jouw geluk nog even op gang komen. Vissen zijn mensen die altijd vriendelijk zijn en karma zal hen vroeg of laat belonen met een goede dosis geluk.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Op het gebied van geld heeft de Leeuw zeker geluk. Dat komt deels door het geluk dat hen toelacht, maar ook doordat ze zelf keihard werken voor hun succes en geld. Leeuwen durven risico’s te nemen en zijn niet vies van even doorwerken. En met het geluk aan hun zijde kan dat alleen maar veel goeds opleveren.

Lees ook: Cheers: deze wijn past het beste bij jouw sterrenbeeld

Bron: Fabiosa | Beeld: Unsplash, Helena Lopes