Droombaan-alert! Discovery Channel zoekt iemand om de wereld rond te reizen

Discovery Channel

En het kost je nop!

Veel mensen dromen ervan om de wereld rond te reizen en bijzondere plekken te ontdekken. Helaas haalt je portemonnee je hoofd meteen uit de wolken, want financieel gezien is die reis naar Japan via de Verenigde Staten niet zo’n puik plan. Hoe vaak heb je wel niet gezegd ‘kon ik van vakantie maar mijn werk maken?’ Dat kan nu want Discovery Channel is op zoek naar iemand die de wereld rond wil reizen!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn

Een droom die uitkomt
De bekende televisiezender is op zoek naar een nieuwe ‘Global Intern.’ Als jij er altijd al van droomde om de wereld te verkennen én gek bent op social media is deze stage je op het lijf geschreven. Discovery Channel zoekt iemand die op social media mooie verslagen kan maken van zijn of haar rondreis over de wereld.

Stage
Vorig jaar wist de 26-jarige Ben Mikha uit Nieuw-Zeeland de stage in de wacht te slepen. Na het werpen van één blik op zijn Instagrampagina is overduidelijk te zien dat de man als stagiaire de tijd van zijn leven had. Voor Discovery Channel bezocht hij de meest bijzondere plekken ter wereld. Mocht jij de nieuwe stagiaire worden? Dan mag je onder andere de landen Japan, de Verenigde Staten, Duitsland, Zuid-Afrika en Kroatië verkennen.

Geef je op
Wil jij deze stage dolgraag bemachtigen? Dan moet je onder andere een video maken van 30 á 60 seconden waarin jij vertelt en laat zien waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de stage. Tot 17 december kun je je hier opgeven. Succes!

Lees ook: jouw koffer als eerste op de bagageband? Dat doe je met dit trucje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Discovery Channel | Beeld: Pixabay