Deze Disneyprins past bij jou volgens je sterrenbeeld


Welke Disneyprins is jouw droomprins?

Meghan Markle heeft haar prins gevonden, maar wij kunnen alleen maar blijven dromen. En ondanks dat de prinsen in sprookjes niet erg feministisch zijn, zijn ze wél romantisch. Daarnaast zijn wij ook (zelfs als volwassen vrouwen) nog steeds dol op Disneyfilms. Dus hoewel we nooit met een echte prins zullen trouwen, mogen we soms best nog een beetje doen alsof. Waan je dus weer een klein meisje en kijk welke Disneyprins jouw hart zal veroveren.

Op welke prins was jij vroeger verliefd?

Steenbok, 21 december – 19 januari

Oh Steenbok, je bent soms een beetje te veeleisend. Je wil graag een man die alles voor jou over heeft en je steunt door dik en dun. De perfecte Disneyprins voor jou is Prince Charming uit Assepoester. Hij deinst niet terug voor een uitdaging en doet er alles aan om jouw hart te veroveren. Jij bent niet het type dat zelf achter een man aan gaat, jij wil dat hij jou het hof maakt.

Waterman, 20 januari – 18 februari

Jij als Waterman bent een rustig en eerlijk persoon. Een persoon als prins Naveen uit De prinses en de kikker complimenteert jouw stillere kant, want hij weet alle aandacht naar zich toe te trekken. Het feit dat hij in een kikker verandert in de film betekent dat jij niks geeft om uiterlijk, maar puur op innerlijk valt. En daar draait het om!

Vissen, 19 februari – 20 maart

Vissen zijn erg gevoelig en creatief, dus je zoekt iemand die goed om kan gaan met zijn emoties. Prins Philip uit Doornroosje is jouw droomprins, omdat hij ook erg gevoelig is. Ja, hij kuste een slapend meisje, maar hij deed het om iedereen te helpen, toch? Het is gelukkig een sprookje…

Ram, 21 maart – 20 april

Jij als Ram bent superavontuurlijk. Je houdt van reizen en wil graag een maatje om dat mee te doen. Ook waardeer je eerlijkheid en iemand die vol energie zit. Jij hoeft echt geen luiwammes! Daarom past Aladdin uit de gelijknamige film goed bij jou. Hij houdt van avontuur, is spontaan, eerlijk en neemt regels niet te serieus.

Stier, 21 april – 20 mei

De Stier doet niet aan casual dating, jij zoekt een serieuze relatie met een man die dat ook wil. Een man die praktisch is ingesteld en graag met jou een toekomst op wil bouwen. Net als Prins Eric uit De Kleine Zeemeermin. Hij zag een langeafstandsrelatie met een zeemeermin niet zitten en koos liever voor een praktischere route. Pas op dat je niet jezelf verliest bij zo’n man!

Tweelingen, 21 mei – 21 juni

Wat Tweelingen in een relatie zoeken, is een maatje voor het leven. Naast romantiek moet er een goede vriendschap zijn, want jij wil graag met je partner kunnen lachen en dollen. De zachtaardige en grappige Kristoff uit Frozen is jouw droomman!

Lees voor de andere sterrenbeelden verder op pagina 2.

Pagina 1/2