Dochter biecht op: ‘Ik negeer mijn moeder omdat ze mijn vader twee keer bedroog’

De dochter kan haar moeder niet meer luchten of zien

Vreemdgaan an sich is al een hele foute gebeurtenis, maar het nóg een keer herhalen bij dezelfde persoon? Dat gebeurde volgens een dochter op het forum van de website Reddit. De dochter vertelt dat haar moeder niet één maar twee keer op een scheve schaats reed. Ze vertelde dit eerlijk aan haar vader, maar dit viel niet helemaal in goede aarde. 

De dochter deelt haar frustratie op het forum.

Vroeger

Allereerst deelt het meisje dat ze op haar 19-jarige verjaardag met haar moeder uiteten ging. Op de heenweg vertelde haar moeder dat ze zo’n 20 jaar geleden mijn vader heeft bedrogen toen hij op uitzending was – haar vader werkt namelijk in het leger. Haar moeder had haar vader de waarheid verteld en hij besloot haar een tweede kans te geven. Erg heftig, volgens de dochter. “Mijn vader heeft mij m’n hele leven opgevoed, niet wetende of ik wel echt zijn dochter was.”

Opnieuw

Enorm geschrokken besloot ze het te accepteren en verder te gaan met haar leven. Tot nu, aangezien haar moeder in vertrouwen deelde dat ze opnieuw vreemdging met een ander. “Ze is 42 jaar, haar nieuwe lover is 22. Precies een jaar ouder dan mijn huidige vriendje”, deelt het meisje op het forum. Daarnaast uit ze veel frustratie over haar moeder. “Ze zit altijd op haar telefoon en voert weinig uit.” Volgens het meisje betaald haar vader vrijwel alles voor haar moeder en heeft ze geen baan.

Vader

Ondanks dat haar moeder vroeg of ze het bedrog geheim wilde houden, heeft de dochter het verhaal verteld aan haar vader. Tot grote afgunst van haar vader én de rest van de familie. “Mijn vader negeert me al maanden omdat ik mijn moeder voor allerlei vervelende dingen heb uitgemaakt en ik eigenlijk nooit meer met haar wil praten”, schrijft de dochter. “Mijn hele familie geeft me het gevoel dat ik overdrijf, alsof ik de slechterik ben omdat ik haar zo hard beoordeel.”

Meningen

De dochter deelt dat ze zoveel van haar vader houdt, maar niet begrijpt waarom hij nog zoveel voor haar moeder doet. “Mijn vader geeft haar alles wat ze wil, hij gaat nooit vreemd en spendeert tijd met haar. Hij is de perfecte vader, maar ik voel gewoon zoveel afgunst naar mijn moeder toe.” Op het forum vraagt de dochter of ze zich overdrijft. Wij zijn benieuwd: wat vind jij van de mening van de dochter?

Lees ook: Vader: ‘Ik vertelde mijn dochter dat ze moet afvallen als ze een vriendje wil krijgen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash