Dreuzels opgelet: Hogwarts’ Great Hall organiseert dit jaar een feestlijk kerstdiner

Hét kerstfeestje dat je niet mag missen

We weten het: het is nog maar oktober en eerst moet de goedheiligman nog in ons land arriveren, maar na dit nieuws lijkt het ons meer dan gepast om direct kerstplannen te maken. Je kunt namelijk een feestelijk kerstmaaltje nuttigen in dé Hogwarts’ Great Hall uit Harry Potter.

Harry Potter-fans kunnen hun geluk niet op.

Feest
Tijdens het kijken van de Harry Potter-films (voor de tiende keer), kunnen we altijd jaloers worden op de Great Hall van Hogwarts (of op z’n Nederlands: Zweinstein). Zo’n toffe aula hadden wij niet op onze middelbare school. Ook werd die van ons tijdens Kerstmis niet omgetoverd tot de meest magische plek. Altijd met argusogen naar het feestelijke spektakel gekeken in Harry Potter? Dan kun jij het dit jaar ook meemaken!

Studio Tour
Hoewel wij nog niet nadenken over onze kerstplannen, doet Warner Bros dit wel. Dit jaar kun je (net als vorig jaar) van 18 november 2017 tot 28 januari 2018 genieten van de Hogwarts Snow Experience: een winter wonderland met Harry Potter thema. Maar dat is nog niet de kers(t) op de taart.

Dineren
Dit jaar kun je voor het állereerst genieten van een kerstmaaltijd in de Great Hall net zoals tijdens het Yule Ball. Dineren te midden van kerstbomen bedekt met sneeuw, ijspegels en een magisch orkest in de magische hal. Op 11, 12 en 13 december is het mogelijk voor Harry Potter-fans. Echter zul je er wel diep voor in de buidel moeten tasten. Een plekje aan de magische tafel kost 240 pond (268,8 euro) per persoon. De kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 24 oktober om 10 uur in de ochtend (Engelse tijd). Wees er wel snel bij: wij verwachten dat de kaartjes binnen no time zijn uitverkocht. 

Lees ook: Onderzoek wijst uit: gemene vriendinnen zijn de beste vriendinnen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Her, Warner Bros Studio Tour | Beeld: Videostill, Fanaru