Deze drie sterrenbeelden zijn de beste gesprekspartners

sterrenbeelden gesprekspartners

Deze drie tekens zijn spraakzaam, geïnteresseerd en altijd in voor een goed gesprek

Vind jij het ook zo gezellig om een gesprekje aan te knopen? Ben je altijd benieuwd wat anderen te vertellen hebben en babbel je ook graag over jezelf? Grote kans dat jij een van deze drie sterrenbeelden hebt. Zij zijn namelijk de meest spraakzame en geïnteresseerde gesprekspartners.

Tweelingen

Tweelingen zitten altijd bomvol ideeën, en die willen ze maar al te graag met de wereld delen. Mensen vinden het vaak makkelijk om een gesprek te voeren met Tweelingen, omdat ze dan kunnen rekenen op een luisterend oor en eerlijke mening. Daarbij zijn mensen met dit sterrenbeeld ook niet snel verveeld, dus je kunt rekenen op hun oprechte interesse wanneer je een praatje met hen maakt. Een valkuil? Tweelingen willen vaak zoveel vertellen, dat ze soms heel erg afdwalen in hun verhaal. Ze hebben daarom wel echt de tijd nodig om uit te praten, want kort en bondig zal het gesprek niet zijn!

Weegschaal

Verbinding met andere mensen is van groot belang voor de Weegschaal. Mensen met dit sterrenbeeld worden graag geprikkeld en gaan een intellectueel gesprek niet snel uit de weg. Ze zullen ook goed naar hun gesprekspartners luisteren, omdat ze graag een goede band op willen bouwen met de mensen om zich heen. Een Weegschaal wil graag dat de ander zich goed voelt. Dat betekent dat je vaak goed advies en lieve woorden te horen krijgt van de Weegschaal – een keiharde mening zul je daarentegen niet snel uit de mond van een Weegschaal krijgen.

Waterman

De Waterman zoekt graag mensen op die dezelfde overtuigingen delen. Met hen spreken ze heel graag over hun passies, normen en waarden. Watermannen hebben het gevoel dat ze hun stem kunnen gebruiken om anderen te helpen. Ze zullen het dan ook snel opnemen voor mensen die het daar moeilijker mee hebben. De Waterman durft zich kwetsbaar op te stellen, iets dat vaak erg gewaardeerd wordt door gesprekspartners. Op die manier weten ze namelijk boeiende, originele ideeën over te brengen. Ze herhalen niet zomaar wat iedereen zegt, maar dragen echt hun eigen steentje bij in een conversatie.

Lees ook: Deze drie sterrenbeelden hebben een voorgevoel dat altijd klopt

Bron: Elite Daily | Beeld: Pexels